Er dette deg?

Du kan litt om ditt design, du har opplevd kraften av Human design i ditt liv og du har lyst å dele det med andre.

Du leser litt her og litt der om Human design, du følger en haug med instakontorer som deler om human design og du skjønner at det er mye å lære.

Du er en som vil i dybden på ting, du vil ha et solid fundament å stå på og du vil føle deg trygg på både ditt eget design, men også på å guide andre i deres design.

Du synes det er mye informasjon og du vil ikke bruke 1000 av timer på å lete etter brikkene, og pusle dem sammen.

Se for deg....

Se for deg at du kunne finne alt på et sted. En utdanning på norsk der du lærer å gjøre basic human design lesinger. Du forstår ditt eget design, du har gått gjennom din egen avfarging-prosess og integrert kunnskapen slik at du ikke bare KAN Human design, men du FØLER det på cellenivå.

Se for deg at du med trygghet kan ta betalt for lesinger, du føler deg trygg på at du kan gi kundene dine full tillatelse til å være seg selv. Du kan guide dem hjem til sitt design.

Se for deg at du er en del av et community som er på samme reise. Som deler erfaringer og hjelper hverandre på veien.

Human Design Skolen - Basic Mentor er alt dette + mer.

 

Human Design Skolen

- Basic Mentor går dypt ned i disse temaene:

 

Teorien bak de 9 sentrene

Kombinasjonen av definerte og udefinerte senter (og kanalene mellom dem) skaper type, definisjon & autoritet. Sentrene påvirker hverandre og hvilken definisjon du har gir dybde til en grunnleggende informasjon om strategi og typer. 

En projector er ikke bare en projector, det er mye mer som spiller inn.

I dybden på Autoritet

Autoritetene følger sitt bestemte hiarki, som også er viktig å vite om når du skal se på et human design kart som helhet. Hvordan autoritets-senteret er koblet til andre deler i kartet har også betydning for hvordan den uttrykkes hos den enkelte. 

Energien i de 9 sentrene

Et skikkelig dypdykk i alle de 9 sentrene og energiene som bor der. Vi ser også på tilknytning til biologien og not self i hvert senter.

Her lærer du hvilken energi som er tilgjengelig for deg (eller din klient) og hvor de potensielt kan komme på avveie.

Definisjon

Gir et nytt lag av dybde i lesingen av kartet. Definisjon er et av de store temaene vi kan se i kartet og den kan gi verdifull innsikt om hvilke miljøer du jobber best i og hvor du holder mest potensiale for farging fra andre.

Se hele bildet

Gjennom å studere, integrere og praktisere vil du lære å se helheten i kartene og kunne male et bilde av den du leser kartet til. 

Din prosess er viktig

Gjennom denne utdanningen vil vi ta utgangspunkt i din egen decondition (gi slipp) prosess. Det vil hjelpe deg å integrere Human design i deg selv, på et dypt nivå og gi deg et trygt fundament å stå på i ditt videre arbeid. 

Mange velger å ta utdanningen kun for sin egen del, og oppdager underveis at dette er noe de vil integrere i sin eksisterende praksis, eller bruke til å skape seg et helt nytt levebrød. Alt er mulig <3 

Gjøre basic Human design lesinger

Etter utdanningen vil du med trygghet kunne gjøre basic human design lesinger. Med dyp kunnskap om type, strategi, autoritet, de 9 sentrene, definisjoner og sammenhengene mellom de store temaene i Human design, vil du kunne gi kundene dine et unikt bilde av deres design.

Yess! Jeg vil være med!

 Dette får du

Nettportal

Du får tilgang til  studie-materiellet i egen nettportal i Kajabi.

Felleskap

Du kan stille spørsmål og diskutere Human Design med andre inne i portalen.

Live møter

Du vil få tilgang til månedlige Live zoom møter. Vi har både q & a og "Do the reading" der du kan ta med dine kart og dine spørsmål.

Oppgaver & quiz

For å ankre viktige konsepter underveis.

Refleksjonspromts

For dypere integrering og støtte i egen deconditionings-prosess.

Arbeidsbok

På veien lager du en arbeidsbok som er gull verdt! + du får detaljerte arbeidsark med "oppskrift på lesinger".

Ja, jeg vil melde meg på og få tilgang i dag!

Må jeg ha forkunnskaper for å ta utdanningen?

Ja, utdanningen forutsetter at du har kjennskap til basic konsepter rundt energityper, strategier og autoriteter.

Om du trenger en innføring, vil jeg anbefale Human Design skolens Basic Intro kurs.

Les mer om introkurs

Felleskap med andre studenter

Når du melder deg som elev på Human Design skolen blir du en del av et inspirerende felleskap som møtes månedlig for å diskutere Human design, øve på å lese kart og få alle spørsmål besvart.

Dette er helt unikt og så verdifullt! Det er når du skal begynne å bruke kunnskapen du har lært, at spørsmålene dukker opp.

Da har du oss der😘

Hva tidligere studenter sier om kurset

Susann har laget et supert undervisningsopplegg hvor vi har kunnet lagt sten på sten med kunnskap for til slutt å kunne se både dybde, sammenheng og helhet.

Hun har en god struktur i oppbygningen av den teoretiske biten, samt en enkel og lett forståelig måte å formidle den muntlige undervisningsdelen på. Hun har i tillegg en suveren evne til å fange opp essensen i det vi lurer på eller ikke forstår, og hvorfor vi gjør det med bakgrunn i vårt eget kart.

Jeg har hatt stor glede og utbytte av å ha deltatt på mentorksapet i Human Design til Susann denne høsten. Målet var å dykke ned og forstå mitt eget design dypere på et mer helhetlig plan, og det føler jeg absolutt jeg har gjort.

At jeg nå kan begynne å utforske andre sine kart er for meg et pluss.

- Hanne

Basic mentor utdanningen din, Susann, har vært helt fantastisk.
Du er så flink til å formidle alt, så "enkelt". For en gave du har fått ifht formidling.
Her har jeg fått super innsikt i alt det grunnleggende med type, autoritet, strategi og not self.
Vi har dypdykket i hvert senter og vært innom litt kanaler / porter.

Du har presentert lærerike videoer og maler, ja vi har kommet til "dekket bord", med mer enn jeg drømte om. Du er et orakel, du har en kunnskap som de fleste vil misunne. Kombinert med din måte å gjøre det lett forståelig.

Takknemlig for alt jeg har lært, og alt jeg kommer til å lære, av å repetere ved behov.

Fantastisk å ha tilgang til hele kurset i all evighet.

- Eli

Les flere tilbakemeldinger fra tidligere studentene her!

Susann 1/3 emosjonell projector

Susann er lærer av natur og yrke. Hun har jobbet mange år som pedagog i grunnskolen, og har tatt en rekke utdanninger innenfor yoga, ernæring og markesdføring.

De 3 siste årene har hun dedikert til å studere Human design. Hun har studert den tradisjonelle retningen innen Human design, tatt 2 ulike Advanced readertrainings og studert Quantum Human design med Karen Curry Parker.

I tillegg har hun gjort en stor mengde selvstudier og praktisert som Human design mentor.

Sammen med Hege Fagerli driver hun Human design by heart podcast .

Meld deg på her og start nå

 

Ofte stilte spørsmål

Jeg har fått JA fra min autoritet, og er klar til å starte nå!