Rydding & Supersmoothie med en dasj gjenbruk

helt enkelt Jul 09, 2021

Det regner idag og jeg må innrømme at jeg synes det var litt godt med en inne dag. Sommeren her oppe i nord er uforutsigbar og når solen titter frem er det om å gjøre å være der!

Nå har det vært mange godværsdager på rad og vi har knapt nok vært inne, det synes for å si det sånn 🤪 Klær, ting og tang sånn ca overalt.

Etter ei deilig morrastund og litt bloggskriving, begynte det å prikke i systemfoten min. Satte på musikk, celementine og cardamom i diffuseren og tok en rask rydderunde all over the place. Utrolig godt å få shina opp litt. 

Ble sulten av all ryddinga og skulle lage en smoothie, åpna kjøkkenskuffa og mista motet 😂 Masse åpna, halvtomme og halvfulle poser med alt mulig i et salig surr. 

Saken er den at de hadde storsalg på tights.no for en stund siden og jeg gikk banans i grønnsakspulver hylla. Intensjonen var å ha en dose i min daglige smoothie, men ettersom det er så vanskelig å finne posene i skuffen + ekkelt å stikke hånden nedi en grønnkålpose (les grønne fingre) så har jeg nesten ikke brukt noe av det.

Så det ble mer rydding da før smoothien. Jeg fant frem en haug med tomme glass, som jeg har spart på og fylte alt over på glass + satte på merkelapp. Jeg håper det skal gjøre det enklere å faktisk spise alle de gode grønnsakene jeg har kjøpt.

Lagde smoothie med brokkolipulver idag, den ble supergod!

Nå når det er sommer ute har jeg lyst på "lett" mat, lett på alle måter, enkel å lage og også lett å fordøye :) Smoothies synes jeg er en enkel og praktisk måte å få inn grønnsaker hver dag på.

Smoothie ALA Susann 

Basis
3 dl havremelk, kokosmelk eller annen plantedrikk
1/2 avocado 
1 kopp greens (Spinat, grønnkål, agurk, brokkoli ++) Eller bruk grønnsakspulver.
1/2 - 1 kopp bær/ frukt
1 scoop Plantforce synenergy protein pulver

Powerups
- Kollagen
- Chiafrø
- Kakao
- En ss grønnsakspulver, spinat, brokkoli, rødbete, hvetegress, bygggress ++
- 2 dråper dōTERRA olje, wild orange, peppermint, cinnamon, grapefruit ++

Dagens etter rydding smoothie ble ca slik:

3 dl havremelk + litt vann
1/2 frosen avocado (Kjøper ferdig frossen i biter på Kiwi)
1 ss brokkolipulver
1 scoop Synenergy protein
1 ts MCT (trenger litt ekstra fett idag)
1/2 kopp bringebær & noen biter mango (Frossen begge 2)

Ble litt tykk så jeg spiste halve som en smoothiebowl med litt Berit N granola oppå, tilsatte litt vann i resten og drakk den som smoothie. Veldig god og frisk smoothie.

Klem Susann

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!