3 uker med FOS - status i kroppen og 10 000 ideer for høsten

ukategoriserte tanker Aug 03, 2021

Bildet over her tok jeg på et toalett på Fauske, synes det var så morsomt. Akkurat nå er hårfestet mitt veldig aktivt, faktisk litt overaktivt og kroppen henger litt bakpå.

Jeg har fått høre at jeg har popcornhode, nå kjenner jeg meg igjen i beskrivelsen 😂 Dette er 3. bloggposten jeg har begynt på siden i går, + at jeg har begynt å om-møbelere ca halve 2. etasjen, lagd hobbykrok og skrivestue. Alt dette med en kropp som ikke henger med 😇

Altså vi kom hjem fra ferie på lørdag, der jeg hadde tatt ferie fra ALT, rutiner, mat, jobb, hus, til dels unger, hund og ja alt. Utrolig deilig og jeg er full av ideer. Minuset er at jeg ikke tåler FOS mat.. Blir så trøtt, energiløs og det verste, hjernetåke. 

Det aller beste jeg vet er et klart hode, kreative tanker og godt humør. Det har jeg ikke nå, hehe det er bare et surr av korte halvferdige bloggposter og tanker, og det gjenspeiler seg i omgivelsene mine også. 

Ikke før vi hadde kommet inn døren her hjemme, fant jeg ut at jeg skulle rydde roterommet og lage scrapbookingkrok der oppe + ordne skrivestue, innimellom utpakking og klesvask. Du skjønner tegninga... Når hode og kropp ikke henger helt sammen tar det tid, mye mer tid enn jeg har lyst at det skal ta. Er såååååå utålmodig 😇 Uansett, nå har jeg overtalt Bjørn til å lage skreddersydd skrivebord og sette det opp til meg og det begynner å bli såååå fint <3

Jeg har nemlig bestemt meg for å børste støv av scrappesakene mine igjen! Det var en av tingene jeg hadde på lista mi over ting jeg VIL ha tid til og som motiverte meg til å stoppe å bruke tiden min på Facebook. Nå er jeg altså der, jeg har tid til overs, tenk på det! Og den skal jeg fylle med noe kreativt.

Men før jeg går igang må jeg få kroppen til å henge seg på, det er 1. pri.

Kutte ut sukker og fylle på med grønt, prioritere søvn, få oljerutinene mine på G, og bevege meg litt. Jeg vet hva som skal til, det er bare til å gjøre det. 

Også for å ikke glemme morgenrutinene mine, som jeg stadig messer om 🤪 Men livet er ikke det samme uten, helt sant! Idag fikk jeg startet dagen slik jeg liker aller best, med god tid på matta, med oljene mine, kaffen min, ei god bok og ei snill stund for meg selv. Du kan laste ned inspirasjon til å lage din egen morgenrutine her.

Når det kommer til mat begynner jeg å hente meg inn igjen. Mens de andre spiser ferdiggryte til middag idag, har jeg tenkt å gå får denne:
BFree pitabrød, stappet med babyleaf salat, kylling, hummus, paprika, løk og litt eple  NAM <3 (oppdatering, hadde ikke hummus så det ble kokosyoghurt med red dressing krydder som dressing, supergodt)

Hverdag & ideer for høsten

Det nærmer seg skolestart og jeg må si jeg gleder meg litt, jeg er en hverdagsjente. Eeeeeelsker hverdager, og denne høsten har jeg så mye jeg gleder jeg meg til. Jeg har så mange ideer som jeg har lyst å sette ut i verden, så mange bloggposter som vil skrives, og så mange kreative prosjekter som vil ut. Kunsten blir å prioritere og finne ut hva som forblir på ide-listen og hva som skal tas aksjon på.

De tingene jeg 100% vet kommer til å bli er:

 • Scrapbooking
 • Ukentlig trening med PT
 • Nytt hjemmekontor
 • Ukentlige møter med verdens beste businessvenninner i Team Supernaturlig
 • Nettportal for byggere i Team Supernaturlig
 • Lage Sosiale medier detox - kurs
 • Blogging + Podcast
 • Ukentlig(ish) brevvennbrev
 • Fullføre Human Design Advanced Reader Training

Kanskje ting og ideer:

 • Månedlig Q&A for kunder
 • Månedlig medlemsmøter for alle i Team Supernaturlig
 • Selfcare challenge
 • En til en Human design lesinger
 • Delta på kurs i online markedsføring
 • Månedlige oljeklasser i Team Supernaturlig
 • + mange andre ideer som må få modnes før de slenges ut der...

Jeg vet at jeg trenger tid for å ta gode beslutninger, så jeg skriver ned alle ideene popcorn hjernen min produserer for tiden og vender tilbake til dem senere. Føler på om jeg er like inspirert av dem over tid, sånn siler jeg ut de aller beste ideene og de som skal bli tatt aksjon på.

Jeg skal også fortette å delegere bort oppgaver i bedriften min, oppgaver som tar tiden min, som jeg ikke er god på, bruker lang tid på og som jeg ikke liker å gjøre. 

I fjor delegerte jeg bort regnskapsbiten av businessen min, det har vært et mål siden jeg startet i 2017. Nå står nettsiden for tur, det er neste oppgave jeg ønsker å delegere bort. Får se om det blir på denne siden av jul eller om det må bli målet for 2022.

I fjor var også året da jeg ansatte min første virituelle assistent, jeiiiiii! Det var en gamechanger. I år går jeg fremover med en til! Fra i august skal jeg delegere enda flere oppgaver og gi meg selv enda mer tid til å fokusere på det jeg virkelig er her for, å skape nye ting og å skrive enda mer. Iiiiiiik det føles så bra!!

Å skrive er en del av frihetsdrømmen min og jeg har begynt å lage meg en helt egen skrivestue. Vi har en TV stue, uten TV. Jeg døper dem om til skrivestue fra nå av. Møblene er på plass, men jeg må finne noen fine bokhyller til veggen over skrivebordet og kanskje printe noen inspirerende quotes og henge på veggen til inspirasjon og pynt.

 For å oppsummere, ble dette en bloggpost som gjenspeiler hva som foregår i popcornhodet mitt om dagen. 1000vis av ideer, rot & rydding, litt all over the place. Prosessen er rotete, men det blir bra etterhvert, det er jeg sikker på. Jeg sender en stor smask og takk til min kjære Bjørn som er min tålmodige bauta oppi alt, som er med på alle ideene mine og som nyss bygget spesialtilpasset skrivebord til meg for n´te gang.

Jeg måtte minne han på at han kunne være glad det bare er interiør, plassering av vegger og møbler som endres og at han får bli 😂 Han på sin side mente det var jeg som kunne være glad for at han ble 😂 Såååå.. vi får være glad i lag da <3 

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!