Blue Tansy - The oil of inspired action

essensielle oljer Mar 02, 2019

Har du en liten stemme inni deg som hele tiden prøver å nå ut, som vil at du skal ta noen bedre valg for deg selv eller gjøre noen endringer i livet ditt? Men som du ikke helt lytter til, fordi det er for mange hindringer i veien.

Uansett om stemmen din vil at du skal spise bedre, bevege deg mer, bytte jobb eller komme deg ut av en relasjon som ikke er bra, vil Blue tansy hjelpe deg på veien.

Blue tansy oljen blir ofte omtalt som oljen av inspirert action. Jeg skal fortelle litt mer om det, men først litt fakta om oljen.

På norsk heter Blue tansy Blå reinfann, den er blå på fargen og har vært mye brukt opp gjennom tiden, til både det ene og det andre.

Blue tansy er kjent for å virke oppløftende og super å bruke i massasje som restitusjon etter en hard treningsøkt eller en lang arbeidsdag.

Den er også fin å bruke i ansiktskremen for å redusere kviser og hudirritasjoner.

Om du har den i diffuseren vil den løfte humøret og skape en glad stemning i rommet.

The oil og inspired action

Blue tansy støtter dem som har motstand mot å gjøre endringer.

Den gir deg et slags spark bak,  slik at du slutter å vakle, unngå eller prokastinere, det du vet er best for deg. Den hjelper deg rett og slett å ta styringen over eget liv.

Også, denne er viktig; Blue tansy hjelper deg til å lytte til din egen indre stemme, som forteller deg hvile forandringer som er nødvendige.

Om du ikke lytter til din indre stemme vil du til slutt føle deg tom og utslitt. 

Blue tansy vil invitere deg til å manifestere din passion ut i action. Og med å skape et rom for å lytte til din egen stemme og akseptere alt som er. Både følelser og utfordringer som må overkommes for å få varige endringer.

Til sist og slett ikke minst (DENNE ER STOR:)

Blue tansy lærer deg at enhver handling du gjør er basert på dine valg og den krever at du eier ansvaret for alle din valg.  

Det er bare DU personlig som kan ta dine valg og sette ting ut i action, slik at du kan oppnå ditt fulleste potensiale <3  

 

Pssst! I mars får du Blue tansy gratis om du hopper inn i oljeverden. Sjekk ut og les mer her ======> KLIKK HER

 

 

 

Minikurs i naturlig livsstil & essensielle oljer

Klikk på knappen og lær 4 kule ting om oljer, naturlig vs moderne livsstil og 3 smarte (og trygge) måter å bruke oljer på.

Jepp jeg vil lære!