Calm & Harmony - som bestilt

essensielle oljer Jul 02, 2021

Nå tester jeg noe nytt! 

I går kom en ny og spennende pakke i oljeverden og jeg har så mye jeg hadde lyst å dele om de oljene! De kom virkelig som bestilt til mitt prosjekt; å få mer ro inn i livet.

I forenklingsmodus som jeg er, stilte jeg meg et spørsmål; hvordan kan jeg formidle det jeg har på hjertet enklest mulig. Svaret ble å fortelle om dem. kort og godt. Jeg liker å skrive, men når det blir mye, er det så mye enklere å snakke det ut.

Så her kommer.. tadaaaa.. calm & harmony kit i podcast versjon 🥳

Foreløpig kan du bare lytte til den her på bloggen og i appen Anchor... Jeg tørr liksom ikke poste ut i den store Itunes/ spotify verden enda..😇 Kanskje det kommer, hvem vet..

Jeg lurer på... liker du podcastformatet? Send meg gjerne en epost og del dine tanker om det, og om du har podcast tips så synes jeg det er helt supert! Jeg har ofte en god podcast på øret og liker den måten å lære på.

Du kan følge podcasten min her om du vil; https://anchor.fm/susann-bakken

Lag deg en god fredag ❤️

 

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!