Supersmart Human Design verktøy du kan ta i bruk idag!

Du skal straks få et enkelt, praktisk og effektiv verktøy av meg, som du kan begynne å bruke i dag!

Men først litt bakgrunns-teori og en historie fra mitt liv: 

Det er så lett å forstå andre ut fra seg selv, eller ut fra hva vi ser andre har suksess med. Jeg for eksempel har en inkonsistent energi og hadde vært utbrent, opp til flere ganger. Jeg forsto andre ut fra meg selv og gav råd deretter.

Det er naturlig for oss, jeg ser det rundt om overalt, noen har funnet en suksessoppskrift, deler den med andre også slår de liksom ikke helt gjennom. Jeg har vært coachet av MANGE coacher som har sett meg gjennom sine briller.

Jeg har lært mye av dem, men ofte har det ikke fungert i lengden og jeg har følt meg mislykket når jeg kom ut av energien deres.

La meg ta et eksempel;

Jeg jobbet med en ernæringsterapeut som hjalp meg å finne mat som kroppen min tålte. Hun rådet meg til å sitte ned å tygge maten godt, finne ro rundt måltidene og spise med mindfulness. 

Kostholdsrådene hennes hjalp meg som et steg på veien til å lytte til MIN kropp, men jeg mislikte STERKT å sitte stille å spise. Jeg prøvde virkelig og følte at jeg ikke lyktes ofte, da jeg glemte det hele av, og spiste på farten. Jeg hadde dårlig samvittighet og trodde jeg ikke kom til å bli bedre siden jeg ikke klarte å følge rådene.

Så lærte jeg min diett i Human design; Nervous Touch. Jeg er designet til å spise på farten og med stimuli rundt meg. Mitt system er stille og rolig i utgangspunktet og jeg trenger stimuli for å kunne fordøye maten.

WOW 💫

Det var som å komme hjem!

Det følte som en lettelse å få denne bekreftelsen. Veldig ofte når du får råd fra andre som er tunge å følge, er de ikke riktige for deg. 

Vi lever i en verden der vi tror vi må slite for å få resultat. Det er bare tull og vas 😉

For meg falt alle coaching brikkene på plass når jeg forstod hvordan vi alle er forskjellige gjennom Human Design. Alle verktøyene jeg hadde fra før fikk seg en real oppgradering med vitenskapen om hvordan vi alle er forskjellige.

Nuh, endelig kommer vi til saken, her er et verktøy du kan ta i bruk i dag og gi dem du guider hakeslepp og anerkjennelsen de fortjener:

Uansett om du coacher i kosthold, trening, business, mindset eller snik guider familien din, vil dette være supernyttig!

Trenger du disiplin eller flyt for å få gode resultater?

Når jeg googler “discipline success quotes” får jeg;

About 22,500,000 results (0.50 seconds) resultater.

Blant annet denne fine her:

(Garantert skrevet av en venstrevendt pil)

Har du hørt det før? Jeg vedder på at blitt rådet til å bruke disiplin til å oppnå resultater? Kanskje du har også rådet andre til å disiplinere seg? 

Jeg har iallefall både fått det og gitt det rådet til andre… Og det er helt ok, no shame! Det er bare det at når jeg vet bedre, gjør jeg bedre. 

Dette er en av grunnene til at jeg ble utbrent og ikke fikk resultater. Jeg prøvde å passe inn i en boks som ikke passet. 

Den berømte square peg in a round hole.

La oss se hva Human Design sier om saken;

Vi har 4 piler som gir oss MYE informasjon om hvordan vi er designet til å få resultater og manifestere det som er ment for oss. Se bildet under her.

Nå skal vi se på den nederste på venstresiden. Den handler om blant annet disiplin. 

Om du har en kunde med denne pilen til venstre, vil utsagnet “Struktur og disiplin er veien til suksess!” passe perfekt. Dette er en som best oppnår resultater med å ha struktur og disiplin.

Om du har en kunde med denne pilen til høyre, vil struktur og disiplin holde dem tilbake. De er designet til å være i flow. 

Jeg har høyre-vendt pil og jeg har brent meg ut på å prøve å passe inn i en diett, en måltids-struktur, et treningsregime, en jobb rutine +++ Det føltes trangt, men når andre hadde suksess med det, så var det vel riktig, tenkte jeg. For meg ble resultatet utbrenthet istedenfor suksess.

Når jeg lærte dette, var det som om 100 kg forsvant fra skuldrene mine og jeg har for første gang i mitt liv suksess både på trening og i business. Jeg jogger til og med når beina vil det. Altså 100% mer enn før.

Jeg får lov å være i flyt, og jeg elsker det og coahen som fortalte meg dette har fått seg en livslang FAN.

Skjønner du hvor kraftfullt dette er? Med å gi andre en liten anerkjennelse av hva de innerst inne vet er sant, kan du skifte alt for dem.

Nå er det din tur!

Test det ut på deg selv og dine, kanskje noen i familien din melder seg frivillig som prøvekanin?

Steg 1:

Be dem laste ned sitt HD her og sende deg en screenshot av kartet deres. Ta det opp og se på pilen nederst til venstre. 

Steg 2

Se hvilken vei deres pil peker.

Steg 3

Del med dem;

Peker den mot venstre, fortell dem at det kan være fint for dem å ha rutiner og struktur i (fyll inn din profesjon) og inviter dem til å eksperimentere med det. 

Peker den mot høyre, fortell dem at det kan være befriende for dem å slippe faste rutiner og struktur i (fyll inn din profesjon) og inviter dem til å eksperimentere med det.

Folkene dine kommer til å elske dette!

Human Design og PHS som dette verktøyet er hentet fra, er stappet med kraftfulle coachingverktøy som jeg bruker hver dag i min business. Både for å skape mest mulig flow for meg selv, men også til å hjelpe andre til å gjøre det samme.

Så snart du begynner å se forskjellene i folk på denne måten, vil de føle seg sååååå dypt anerkjent for hvem de er. Du vil høre sukkene fra cellene deres når de blir sett og forstått. For mange er det første gang i sitt liv, at de opplever å bli sett på denne måten ❤️ 

Jeg er spent på å høre fra deg, når du har testet! Hvordan treffer det?  Del med meg på instagram, og fortell meg tilbakemeldingene du får💫

Vil du lære ALLE de fantastiske coaching-verktøyene som ligger gjemt bak PHS og de 4 transformasjons pilene, bli med oss på workshop 11. og 12. mars 🎉 

Dette er en ENGANGS mulighet, denne workshopen kommer ikke tilbake LIVE 🎉

Bli med her 👉🏻 PHS - En transformasjons-reise

See U there!