DIY tørr- shampo

essensielle oljer May 24, 2017

Er du som jeg som vasker håret nesten hver dag, om ikke hver dag? Det skal så lite til før håret ser fett ut og trenger en vask. Samtidig som vi vet at det ikke er bra å vaske håret så ofte. Det sliter ut håret og ødelegger det naturlige forsvaret til hodebunnen. Mange sliter med tørr  og sår hodebunn, nettopp av for mye hårvask. 

Da jeg kom over denne DIY tørr-shampoen tenkte jeg, WHAT??? Maizenna i håret? Blir ikke det klumpete og ekkelt? 

Det MÅTTE testes, og vet du! Den er bare helt fantastisk. Helt ok å utsette hårvasken en dag eller to med å bruke denne. 

Oppskrift

1/4 kopp Majzenna eller annen maisstivelse

5 dråper Essensielle oljer ( Jeg brukte lavender og lemon)

(2ss Kakao hvis du har mørkt hår)

Bland alt sammen og ha i en tett boks eller i et tett glass.

Slik gjør jeg:

* Ta tørr-shampo på en sminkekost

* Børst det inn i hår-røttene

* Gre ut med en hårbørste

Vipps så har du nyydelig hår som lukter himmelsk!

- Susann 

 

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!