Enkel hjerteåpner

essensielle oljer Jan 17, 2021

Strammer det litt mellom skulderbladene, skuldrene henger litt for nære ørene og du kjenner deg rett og slett litt lukket og låst?

Dagene går fort og ofte går vi fra en ting til en annen, uten mellomrom. Det er ikke tid til å trekke pusten og reflektere over det som var før noe nytt tar over. 

Etter sånne perioder, der vi ikke har hatt tid til å føle, det er ofte da det strammer litt ekstra, gjerne mellom skulderbladene, bak hjertet, der vi gjemmer det vi ikke har tid å se på akkurat nå.

Jeg har lagd denne rolleren (inspirert av Gry Hammers bok eteriske oljer for kropp, sjel og sinn) som jeg synes er sååååå god for å frigjøre spenninger:

3 dråper Geranium
3 dråper Hawaiian Sandalwod
3 dråper Wild Orange
3 dråper Ylang Ylang


Fylles i en 10 ml rollerflaske og toppes med kokosnøttolje. Smør den mellom skulderbladene, over hjertet, på magen, oppå skuldrene og i nakken. Tilslutt kopp hendene foran nesen og ta minst 3 dype pust. 

Har du litt tid for deg selv, sett deg gjerne ned, lukk øynene og legg merke til hva som kommer opp hos deg. Bare observer helt nøytralt. Det som er det er. Det er ok. Å skrive tankene og følelsene ut kan være en god praksis for å prosessere.

PS den lille trakten og rollerfalsken er fra spoil.no

 

Bli e-brevvenn 

Bli med i vårt inspirerende e - brev fellesskap. Jeg sender deg e - brev når jeg poster nye bloggposter, har inspirasjon å dele, har lagd et nytt kurs eller det dukker opp noe annet snacks som er verdt å dele.

Jaaaa, send meg brev