Enkel juletre - spray

essensielle oljer Dec 19, 2020

Hadde noen sagt til meg for 5 år siden at jeg skulle ha kunstig juletre, så hadde jeg ledd høyt og lenge. Jeg elsker juletrefølelsen, lukten, stemningen og ja alt med ekte jultre.

Det er bare en ting, jeg tåler de ikke. Vi snakker kløe, snørr og tårer 🙈 Jeg visste ikke at juletreallergi var en greie. Tror det ikke helt enda.. fins det virkelig??

Uansett i flere år bet jeg tenne sammen og hold rimelig god avstand til grana. Nekta å høre på maken som ymtet frempå at det kanskje var lurt å tenke nytt..

Må si det var ei tung kongle å svelge å ta steget å kjøpe plasttre.. Men fant til slutt ut at det er for gale å gå å snufse hver jul, i ren og pur stahet.

For 3 år siden ble plasttre et faktum, litt usikker på om det ble jul, minnet meg selv på at det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det som teller... mange ganger og fant en løsning for å hente frem ektejuletrefølelsen.

Juletrespray! Det er tingen! For alle oss med juletreallergi eller som av en eller annen grunn sverger til plasttre. Dynk det i juletrespray! 

Også må jeg jo innrømme at når først steget er tatt, så er det enkelt da... alltid fint tre, kort tur for å hente det i boden og det drysser ikke... (Ikke si at jeg sa det, spiller fremdeles litt sur for at jeg tapte ektejuletrekampen 😂)

Har du plasttre? Her er redningen:

Juletrespray

  • 15 ml sprayflaske (Spoil.no)
  • 10 dråper Siberian fir
  • Fyll opp med vann eller wich hazels (Wich Hazels er det samme som trollhasselvann og gjør at lukten holder seg litt lenger)

Gooooood jul <3

 

Bli e-brevvenn 

Bli med i vårt inspirerende e - brev fellesskap. Jeg sender deg e - brev når jeg poster nye bloggposter, har inspirasjon å dele, har lagd et nytt kurs eller det dukker opp noe annet snacks som er verdt å dele.

Jaaaa, send meg brev