Familiepakken på 10 minutter

essensielle oljer Jun 11, 2020

Denne er til deg som har kjøpt familiepakken og latt den stå å samle støv, fordi du ikke har hatt tid å sette deg inn i det. 

Jeg skal vise deg hvordan du kommer i gang med oljene på 10 minutter.

Lets DO this!

 1. Start dagen med et stort glass vann med en dråpe Lemon. Sett Lemon-flasken ved siden av vannkranen på kjøkkenet, så husker du den.
 2. Drikk vann gjennom hele dagen, 2-3 liter, bruke en dråpe Lemon eller Wild orange i for god smak, rens og energi.
 3. Ta en dråpe Frankincense under tungen morgen og kveld, for å redusere stress + for cellesupport. La Frank stå på badet ved tannbørsten, så husker du den.
 4. Sett Lavender og On guard på nattbordet og smør en dråpe under hver fotsåle før leggetid. Zzzzzzzzz... deilig dyp søvn og immunsupport.
 5. Ta en dråpe Zen gest i hånden sammen med en dråpe kokosnøttolje og smør på magen før måltider, støtter fordøyelsen.
 6. Ta en dråpe Rosemary eller/og Peppermint i håndflaten, sammen med en dråpe kokosnøttolje. Masser i nakken og på brystet når du trenger en oppkvikker. Utrolig godt!
 7. Oregano tar du frem når du trenger hardere skyts. Tas i kapsel når du trenger ekstra støtte/ rens.
 8. Fyll diffuseren med vann til det røde merket og tilsett 3 - 8 dråper olje. Ikke vær redd for å leke deg. Bruk de oljene du liker. 
  Eller prøv denne:
  1 dråpe av hver; Lavendel, Frankincense og Wild Orange (U can thank me later <3 )

Thats IT. 

Så er det opp til deg, har du kapasitet, start med alt, eller velg det som passer deg, start med en ting ------> Lemon i vann hver dag. Du vil kjenne forskjell <3 

Det er titt og ofte gode tilbud på startpakker <3 Send meg en epost til [email protected], så skal jeg sende deg priser og tipse deg om tilbudene som er akkurat nå 💫 

Bli e-brevvenn 

Bli med i vårt inspirerende e - brev fellesskap. Jeg sender deg e - brev når jeg poster nye bloggposter, har inspirasjon å dele, har lagd et nytt kurs eller det dukker opp noe annet snacks som er verdt å dele.

Jaaaa, send meg brev