Generator - 101

La oss snakke alle ting Generator πŸ’«

Generatorer utgjør ca 70% av befolkningen.

Du; selv om du er en generator og en del av den største energitype gruppen, ikke prøv å si til deg selv at du er mindre spesiell og unik av den grunn!

Energitypen er bare et av mange elementer i kartet ditt som skaper ditt unike uttrykk som vi aldri noensinne har opplevd før akkurat du kom hit πŸ’« 

Sånn, med det ryddet av veien; Her er generatoren:

Ganske enkel å kjenne igjen med sitt definerte (rosa) sakralsenter. Ser du et Sakralsenter som er farget inn, har du en variasjon av en Generator foran deg. Så kan du i tillegg ha en variasjon av andre senter definert helt fra 2 - alle 9.

Overblikk

Generatoren er kommet hit for å jobbe og mestre jobben den gjør. Det er viktig å forstå at å jobbe betyr ikke å jobbe. 

Å jobbe for en generator er å gjøre det de elsker. Når de gjør det de elsker tennes gnisten i sakral-senteret og energien slås på. Masse god livsenergi fyller generatoren og det bobler over til oss andre. 

Vi som er rundt eeeeeelsker å være i auran til en tilfreds generator, derfor kan vi si at en generator som gjør det den elsker er magnetisk.

Folk flokker seg som bier rundt honningkrukken på en tilfreds generator.

Generator aura

Auraen er energifeltet som omgir Generatoren og som snakker til omverden uten at den trenger å åpne munnen sin engang.

Generator auran er omsluttende og magnetisk, så lenge den er tilfreds og generatoren gjør det det den elsker.

Den utstråler en sterk magnetisme som tiltrekker seg nye spennende muligheter som virkelig kan overraske generatoren.

Strategi

Vi alle har vår helt unike strategi som skaper flyt og guider oss til vårt neste riktige steg, for Generatoren er det å respondere. Eller på folkemunne å lytte til magefølelsen.

Det viktigste en generator må lære er å lære deg å lytte til din magefølelse. Den vil lede frem til jobben som skal mestres, livsoppgaven.

Magefølelsen lager lyder som vil hjelpe generatoren å navigere, sier magefølelsen ja er det ah-ha, sier den nei er det u-uh. Magefølelsen kan bare svare på ja & nei spørsmål, eller 2 valg, bruk gjerne slike spørsmål for å hjelpe Generatoren til å høre sin magefølelse.

Not self

En Generator som ikke følger magefølelsen sin, vil kjenne på frustrasjon som kommer snikende. Frustrasjon er signalet på at generatoren er på avveie og trenger å koble seg på magefølelsen sin igjen.

Frustrasjons-platå

Frustrasjon er en naturlig del av Generator prosessen, og kan absolutt være et signal om at generatoren er på avveie. MEN frustrasjon kan også være et tegn på gjennombrudd! Dette er et viktig poeng å vite om. Generatorens største utfordring er å slutte. La meg forklare:

Generator- prosessen går i trappetrinns-steg på veien til å mestre sitt livs-arbeid. Innimellom treffer den på platåer og her bor det en del frustrasjon. Mange Generatorer slutter på frustrasjons-platåer og rykker tilbake til start igjen. De kommer aldri til mål og føler at de mestrer jobben de er her for å gjøre.

For å avgjøre om Generatoren er på platå eller feil plass, må mageresponsen få si sitt. Ta et steg tilbake, vente og respondere seg frem til neste steg.

Signatur

Når Generatoren lytter til magefølelsen sin og responderer på omgivelsene, vil den bruke energien sin på en tilfredstillende måte. Målet er at Generatoren kan legge seg tilfreds, sove godt og våkne uthvilt og klar til neste dag.

Helse

Generators er energityper og har konsistent tilgang til livsenergi πŸ’₯ .....Likevel møter jeg mange utbrente Generatorer. 

Selv om de KAN produsere livsenergi, betyr det ikke at de alltid gjør det. Energien deres er knyttet tett opp mot magefølelsen, og veldig mange lytter ikke til sin indre stemme, av mange grunner. 

Det kan være at det rett og slett ikke er kontakt med kroppen lenger, eller at et logisk hode styrer skuta, eller et udefinert hjerte prøver å bevise sin egenverdi, en udefinert Solar Plexus som unngår sannheten ++

Å gjemme sin egen sannhet er snarveien til å brenne ut.

Sant å si, så tror jeg dette er den største årsaken vi har til at over 25% av oss er utbrent til enhver tid!!

Karriere

Å jobbe betyr ikke å jobbe.

Generatoren er her for å jobbe og finne den riktige jobben. Den riktige jobben er gøy. Om du er Generator og befinner deg i en jobb som ikke er gøy, som du blir frustrert av og ikke kan gå ut av nå, så prøv å balansere det ut med  GØY på fritiden. 

La mageresponsen få leke seg så mye som mulig, og vær oppmerksom på mulighetene som viser seg for deg. 

Hensikt

Å manifestere inspirasjon ut i verden, det kan bare gjøres ved å lytte til magefølelsen, gjøre det som "tenner" energien. Generatoren "gir" energi til omverden med å gjøre det de elsker.

Utfordringer

Jeg har vært innom mange av utfordringene Generatoren kan møte allerede, frustrasjon, å slutte og å brenne ut. En annen ting jeg vil nevne er å sette grenser for seg selv. Alle vil ha en Generator med på laget! De utstråler livsenergi og "jeg kan gjøre det" energi. Menensker rundt dem oppfatter dette og vil gjerne låne litt energi. Generatoren trenger å bli klar på sin magefølelse å bare si ja til de invitasjonene som den responderer på.

Her kan det være at det trengs en del arbeid med å gi slipp på not self i de 9 sentrene πŸ’«

Støtte en Generator

  • Hjelp dem å komme ut av hodet og koble seg på sin magefølelse.
  • Hjelp dem å forstå frustrasjon & frustrasjons-platå.
  • Support og oppmuntre dem til å trene/ bevege kroppen sin.
  • Oppmuntre dem til å ha det gøy og følge sin passion.

Ressurser