Just 🐝 U - bodyspray

essensielle oljer human design Feb 04, 2022

I en verden som prøver å fortelle deg hva du skal spise, drikke, kle deg i og gjøre, er det viktigere enn noen gang å lytte innover og "Just 🐝 U"

I morges startet jeg dagen med å skrolle på Instagram og Facebook, jeg prøver å la det være, meeeen ikke alltid det går så strålende. Saken er den at jeg holder på med et, eller det vil si 2-3 kreative prosjekt som jeg virkelig vil skal inneholde min stemme.

Så snart jeg har menget meg med andre, både in real life og på sosiale medier så mister jeg litt "grepet" på min egen stemme. Jeg kjenner at jeg blir farget og har lett for å gå i sammenlignings fella. 

(Jeg har både udefinert G senter og helt åpent hode, så har lett for å la meg ta på avveie her)

Hver morgen er en ny start og selv om jeg klussa til denne starten er det helt komplett mulig å hente seg inn igjen. Jeg har mine knep 🤓

Idag satte jeg meg på matta, i min krok og tente en eucalyptus røkelse, trakk et affirmasjonskort og fikk lyst til å bla i oljeboken min. Rosmarin-siden dukket opp og der fant jeg akkurat det jeg trengte idag. Just 🐝 U - bodyspray.

Kanskje du også trenger den idag?

Her er oppskriften:

I en liten sprayflaske blander du disse essensielle oljene:

🌱 Rosmarin 
🌱 Jasmine
🌱 Yarrow POM

Topp med kokt avkjølt vann eller en toner, som wich hazels. Spray auran din så ofte du trenger det, for å minne deg på hvem du er og hva du er her for å gjøre. 

Du kan også diffuser denne blandingen om du vil <3

I boken Gifts of the essential oils" kalles blandingen for "Soul Contract"

PS om spørsmålet - Hvor mange dråper av hver olje dukker opp hos deg, vil jeg sende det tilbake til deg; Hvor mange dråper av hver olje vil du ha i din blanding? Stol på svaret ditt! Stol på deg selv, du vet selv best hva din kropp (og aura) vil ha.

------------ Just 🐝 U ----------------------------------------------------------------------

🎁 Podcast

🎁 @levdittdesign på instagram

🎁 Eposter som lyser opp innboksen din

🛒 Bli din beste versjon

🛒 Selfcare-guide

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!