Know thyself

essensielle oljer human design Jul 01, 2021

Nå er det 5 dager siden jeg bestemte meg for at nok var nok og jeg gjorde en FAXIT, mitt eget ord for Facebook exit ๐Ÿ˜‡ Det mest fremtredende er at kreativiteten og skapergleden er overveldende stor. Ordene bare flommer ut av meg, så syyyyykt godt. Og det er mine ord, de er ikke påvirket av andre + at selvtilliten er bedre. Det er lettere å være meg, uten å sammenligne meg med andre.

Det jeg tenker på i dag er, hvem er jeg? Hehe et ganske lite spørsmål å surre rundt ๐Ÿ˜‚ 

Jeg elsker mennesker, ikke så glad i være med mange på en gang (les introvert) men å forstå mennesker. Forstå meg selv og ikke minst fjerne støy fra kanalen som gjør at jeg kan høre meg selv, om du forstår.

Jeg har noen tanker om hva som har hjulpet meg å komme hjem til meg selv, lytte til kroppen og til intuisjonen om du vil. Deler 3 av dem her:

Det er 2 verktøy som deler 1. plassen, det ble umulig å velge: Essenselle oljer og Human design.

Essensielle oljer

Å være i naturen, gå barbeint, se, lukte, klemme et tre er så godt for kroppen og sjela. Forrest bathing er en ting! Mange går i skogen for å "klarne tankene", jeg tror det en annen måte å si fintjune inn til deg selv. 

Oljene har samme virkning! Du bringer bare naturen inn i huset ditt og gjennom diffuseren puster du inn natur og fintjuner innover.

En annen ting er at når du rydder bort giftstoffer som forstyrrer signalene fra kroppen, hører du dem plutselig bedre.. Kroppen forstår ren natur, men ikke syntetiske stoffer.. Den vet ikke helt hva den skal gjøre med dem.

Lær mer om oljer her.

Human design

Lifechanging! Når du forstår hvem du er og tørr å lene deg inn i det istedenfor å prøve å være alle andre, faller brikkene fort på plass. Livet blir liksom så lett da... Du kan slutte å prøve å henge med og lete etter løsningene utenfor deg selv, du blir kjent med din indre guide + lærer å stole på den โค๏ธ Det er da du tørr å forlate facebook, fordi du forstår at du trenger ikke alle andre for å ha det bra.

Lær mer om human design her.

The four Tendencies 

Gretchen Rubin har en artig måte å dele oss inn på, du svarer på noen spørsmål og får opp en profil på om du er rebel, upholder, questioner eller obliger. Den forteller deg hvordan du møter verden og hva som motiverer deg. Jeg er Rebel ๐Ÿ˜‡ stemmer så bra! Jeg liker ikke å bli fortalt hva jeg skal gjøre, ikke engang av meg selv ๐Ÿ˜‚ Denne har vært nyttig i forhold til å lære meg hva jeg trenger å gjøre for å få inn gode vaner. Det fins nemlig noen triks. 

Gretchen har skrevet en bok om de 4 typene og den har jeg selvfølgelig lest og kan anbefale :) 

Tips: Jeg er stor fan av lydbøker og har medlemsskap på audible. Betaler en liten sum hver måned og får 2 nedlastninger i måneden. (Tror det er 2) Obs, bøkene er på engelsk! Vet det fins norske alternativer, men jeg liker The english one.

Du finner quizen her.

PS Del gjerne bloggen med noen du tror vil finne inspirasjon av å lese, du kan sende dem til denne linken: https://www.susannbakken.no/blog

PPS Vil du ha bloggoppdateringer på epost, sign in over here  ๐Ÿ‘‰๐Ÿป https://www.susannbakken.no/30

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted ๐Ÿ˜˜

Jeg vil ha sรฅnne e-brev!