Livsnyter du liksom...

human design Mar 02, 2022

Jeg har brukt mye energi på å "jakte" på livet, planlegge og ta aksjon for å få ting til å skje. Da jeg lærte at jeg er en projector og at det ville koste meg mye mindre energi å vente på invitasjon, ble jeg først litt skeptisk, men gav det likevel en sjanse.

Det skal en stor dose tillit til å lene seg inn og bare la livet skje, jeg vil dele min historie her, til inspirasjon for deg som vil kaste deg ut ditt human design eksperiment.

På slutten av 2019 var jeg på vei å brenne ut igjen, jeg hadde nok en gang gått i gjøre, gjøre, gjøre fella og jeg hadde oppnådd store mål. Bedriften min vokste og blomstret, men jeg ble bare mer og mer sliten. Det ble flere og flere dager da jeg ikke klarte å svare på epostene som kom inn eller å samle nok energi til å ha de kursene jeg skulle hatt. 

Helt siden energien min forsvant en dag i 2013 har jeg vært ekstremt opphengt i å ha energi. Opplevelsen sitter liksom litt i kroppen og energi er blitt min store passion. Jeg kjenner signalene fra kroppen godt, og gjør mange bra ting for å ha energi og føle meg bra, likevel....

I februar 2020 skjønte jeg at jeg måtte stoppe. Jeg snakket med en healer og det hun fikk sterkest opp var at jeg skulle være en livsnyter. Livsnyter du liksom, jeg så jo på meg selv som en livsnyter, som elsker å jobbe. Jeg liker fart og jeg liker å få ting til å skje. (Trodde jeg)

Jeg var så sliten da, at jeg hadde ikke noe valg, jeg la bort alt sammen og bestemte meg for å bare være. Det var sååååå vanskelig, masse dårlig samvittighet og frustrasjon. Hva kom til å skje med bedriften min, kunne jeg virkelig ikke jobbe mer? 

Så kom 12.mars og verden stoppet opp, det ble så stille, og det ble lettere for meg også å være stille. I det stille rommet, dukket Human Design opp (igjen) og jeg forsto at jeg var en "ikke energitype". Det jeg leste om min energitype traff meg helt ned på cellenivå, jeg begynte å gråte, det var meg og det vår håp.

Å vente på invitasjon

Akkurat det å skulle vente på invitasjon var en rar tanke. Jeg skjønte den ikke helt først og det var helt stikk motsatt av hva jeg hadde gjort før. Jeg var en som "satte i gang, og fikk ting til å skje.

Det føltes veldig passivt og hemmende å skulle sitte å vente.. selv om jeg kjente meg igjen i min energitype, så virket den strategien skikkelig skummel. Det var som å gi fra seg kontrollen over livet sitt.

Som Projector eeeelsker jeg systemer og med en 1. linje i profilen min avlyste jeg alt annet de neste 6 månedene og forsvant ned i det store Human Design kaninhullet (og er fremdeles ikke kommet opp igjen, 2 år etter)

Det var så gale at jeg sto opp kl 5 på morgenen gjennom hele påskeferien for å få lese og studere før de andre sto opp. Skjønner du??

Den våren bestemte jeg meg for å eksperimentere med å bruke min strategi. Jeg forsto at det å vente på invitasjon er ikke en passiv ting, min jobb som Projector dykke ned i det som fascinerer meg (human design) dele det og la folk vite hva jeg holdt på med. Jeg kan på en måte skape invitasjonene min selv. Det skjer absolutt ikke bevisst, men med å lytte til meg, hva er det som JEG synes er spennende og som jeg vil bruke tid på?

Jeg begynte å dele det jeg leste med dem jeg kjente, (klarte jo ikke å holde tilbake) og mange synes det var spennende å høre. Det tok ikke lang tid før de første invitasjonene til å lese andres kart kom.

Utpå sommeren kom en stor invitasjon. Hege responderte  på det jeg delte, anerkjente meg for min kunnskap om Human Design og inviterte meg med på et samarbeid.

Det som skulle være et 10 dager prosjekt ble til  Human Design By Heart og "Ditt design og selfcareguide ble skapt".

Hege er Generator og jeg er Projector og vårt samarbeid er helt unikt fordi vi forstår hverandre gjennom våre design. Hege bruker sin magefølelse og responderer på mulighetene som dukker opp hos henne og jeg har mine øyne åpen for invitasjonene som kommer min vei.

Samarbeidet fungerte så bra at vi bestemte oss for å se hvor det tok opp og det siste året har bare vært magisk.

Gjennom å bruke strategiene våre og la mulighetene komme til oss har vi siden sommeren 2020 manifestert:

Podcasten Human design By Heart
Introkurset i Human Design - Bli din beste versjon
Ditt design og selfcareguide
og det aller, aller beste, vårt unike felleskap; Human Design By Heart Superstars

Tenk vi har en podcast!! Og en Medlemsportal!! Hadde noen sagt det til meg i 2020, så hadde jeg nok ledd godt og sagt at nei det er både helt uoppnåelig og aaaalt for mye jobb.

Det er helt magisk å bare lene seg tilbake og vente på neste respons og neste invitasjon, bare undre seg over hva som venter rundt neste sving. Det er virkelig energibesparende og når jeg ser tilbake har jeg oppnådd en hel haug mer, enn når jeg jaktet og initierte ting. Bedriften blomstrer enda mer og jeg er ikke utslitt. 

Det som fascinerer meg aller mest er at mulighetene som kommer er ofte bedre enn hva jeg kan klare å forestille meg. Da Hege inviterte meg til et samarbeidsprosjekt, så jeg for meg hvordan det kunne se ut og alt vi kunne oppnå, men at det skulle bli podcast og medlems portal, nei det var ikke i mine villeste fantasier en mulighet.

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!