susann bakken

hjem om tilbud kontakt minikurs i naturlig livsstil Logg inn

Naturlig vindusvask + godt humør

diy naturlig livsstil Oct 20, 2019

Du vet når sola kommer lavere og du nesten ikke lenger ser ut av vinduene? Hehe ikke sikkert du venter like lenge mellom hver vindusvask som meg, men sånn er det hver høst her. Jeg venter til jeg skjemmes og litt til.

Jeg kan ikke påberope meg at jeg er blitt så veldig mye gladere i å vaske vinduer etter et jeg begynte å lage mine egne vaskemidler, men når jeg gjør det, slipper jeg å holde pusten i redsel for å puste inn alle kjemikaliene som følger med.

Jeg pustet også lettet ut, når jeg leste denne artikkelen 👇🏻og fikk nok en bekreftelse på at, noe bra har jeg da gjort, for meg selv og de jeg lever med.

https://www.nrk.no/livsstil/overlege-vil-forby-vaskespray-1.12319593?fbclid=IwAR3kNMtJQs6DlTpP8EsG0aMJSrSOiz459mYBot-_ULL8s9nto9d9ZgMY44A

Deler oppskriften på vindus-spray med deg om du vil prøve selv.

Bland alt sammen i en fin glassflaske fra spoil.no og lag en fin etikett, du kan enten investere i en liten etikettskriver, som denne: https://www.clasohlson.com/no/Brother-P-touch-Cube-merkemaskin/p/Pr442796000 (helt genial)

Eller du kan designe dine egne etiketter her: https://app.print.avery.com/dpo8/app/target;name=EU_da;ep=EUP/

Om du bruker siste, så trenger du også vannfast papir med klister, det finner du her: https://www.ebay.com/itm/A4-HQ-White-VINYL-INKJET-GLOSS-Self-Adhesive-Waterproof-Sticker-Sheet-Paper/112840182469?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Så er det bare å vaske vinduene/ speilene som du pleier.

Vær obs på at eddik og sprit heller ikke er å anbefale å inhalere, så unngå lange dype magepust mens du vasker :) Du kan lage sprayen uten disse også, men blir ikke riktig så effektiv da.

+ godt humør

Sitrusoljene er oppløftende, så kan hjelpe litt på surmulingen over at vinduene må vaskes og at ingen andre gidder å ta jobben.

Lykke til med skinnende vinduer og husk å ta deg en god pause med en kopp te etterpå. Nyte den nye klare utsikten <3 

:) Susann

Close

50% Complete

Bare et steg til

Legg igjen navn og epost, så sender jeg deg mer informasjon.

Med å legge igjen eposten din, godkjenner du at jeg kan sende deg epost.