Sjoko-kardemomme latte

oppskrifter Jan 21, 2021

Etter å ha testet mye forskjellig til frokost, har jeg funnet ut at min kropp liker sjoko-kardemomme kaffe aller best til frokost. Jeg har det aller best når kroppen får starte på fett. 

Det gir meg energi, klart hode og alt av sukkersug er borte. Det er rett og slett enklere å ta gode matvalg resten av dagen.

Helt siden jeg begynte min recovery -vei for 4 år siden, har jeg testet og lyttet til kroppen og har funnet ut at jeg har det rett og slett bedre når jeg forbrenner fett, fremfor karbohydrater.

Kaffen jeg skal dele med deg, inneholder mye fett, fett er ikke farlig, men i kombinasjon med mye karbohydrater kan det gi mer trøbbel enn glede. Så her må du velge...

Her er oppskriften;

 

En stor kopp kaffe, ca 2,5 - 3 dl
1 liten ts RÅ kakaopulver
1 ss økologisk rørossmør
1 ss MCT olje
1 dråpe dōTERRA kardemomme olje (Du kan bruke krydderet om du ikke har oljen)

Bland alt sammen ca 10 sekunder i en blender. Det blir en nydelig kremet sjoko-kardemomme latte.

Du kan variere smaken med kanel, pink pepper, peppermint.. ja sikkert flere, men disse er mine favoritter.

Jeg drikker bare en til to kaffe for dag, da jeg fort får stress i kroppen av for mye. Men når jeg drikker den nyyyyyyter jeg.

Lager kaffen ferdig, setter på diffuseren, tar en dråpe Balance under beina og setter meg på yogamatta. Skriver noen ord i dagboken. og tenker på hva jeg er takknemlig for og hva jeg drømmer om. 

Favoritt diffuserblanding for en god start og energi:

2 dråper Peppermint
2 dråper Wild orange
1 dråpe Frankincense

Ønsker deg en god morgen og en fin dag!

:) Susann

Minikurs i naturlig livsstil & essensielle oljer

Klikk på knappen og lær 4 kule ting om oljer, naturlig vs moderne livsstil og 3 smarte (og trygge) måter å bruke oljer på.

Jepp jeg vil lære!