takk til 2021

human design ukategoriserte tanker Dec 30, 2021

Snart et nytt år og snart en ny solsyklus, som alltid er det tid for å se tilbake og reflektere over året som har gått. Jeg liker denne tiden, der det føles som om naturen er i dvale, ting går saktere, juleferien med lange morgener, pysj, mørke kvelder og masse tid til å reflektere.

Før jeg hopper ut i det nye året, liker jeg å tenke over hva jeg har lært av 2021, sende litt takknemlighet for alt også bestemme hva som skal bli igjen og hva som skal bli med videre inn i 2022.

 

tusen takk 2021 for at du har lært meg:

 • Å stole så mye på kroppen min at jeg kommer meg opp på fjellet igjen.
 • Å oppdage livet uten Facebook - denne skal definitivt være med meg i 2022 og mest sannsynlig beyond.
 • At det enkle fremdeles er det beste.

 

 mine topp 16 høydepunkter i 2021

 • Startet Human Design By Heart podcast sammen med Hege - hvem skulle trodd at jeg skulle være "host" på en podcast?? Høres så fansy ut, altså.

 • Skapt vårt unike felleskap Human Design By Heart - Superstars

 • Fullført Human Design Advansed reader training.

 • Oppgradert Team Supernaturlig nettportal - nesten ferdig 🎉

 • Skrevet 26 bloggposter

 • Gått på fjellet, opptil mange ganger 💪🏼

 • Kom på 72. plass (av 141) i Feel24s sommer - konkurranse, med 260 trimpoeng. Faktisk ganske fornøyd med dem plasseringen!

 • Trent hver uke i et helt år. (Veldig uvanlig for meg som er så inkonsekvent, men utrolig gøy å ha fått det til)

 • Samskapt "Klar ferdig glød" selfcarechallenge sammen med Team Supernaturlig.

 • Oppdaget Voxer - Walkie talki anno 2021, utolig gøy og enkel måte å kommunisere på. (Også oppdaget at du kan snakke max 15 min sammenhengende 😂)

 • Lyttet til 50 lydbøker i Audible.

 • Lest... tja rimelig mange bøker må si... For det meste Human design stuff, men klarte å snike inn 2 romaner bare for kos <3

 • Sortert alle filene på macen! Endelig funnet et mappesystem som fungerer :) 

 • Oppnådd innbox zero - altså stort sett 0 eposter i innboksen.

 • Fått orden på finansene og spart opp en del.

 • Kjøpt båååååååååååt ❤️❤️❤️

 

snart klar for 2022

Kjenner at jeg gleder meg til 2022, jeg tror det kommer til å bli magisk. Det klør i fingrene etter å komme i gang, men det er fremdeles litt tid igjen til å sule opp 2021. 

En ny solsyklus starter ikke før 22. januar, da først lyser port 41 opp, "Porten for initiativ". Bakgrunns-energien vi har nå handler om refleksjon og om å gjøre opp status. Ta et ærlig blikk på livet vårt, se hva som skal være med videre, og hva vi skal lære av og legge igjen i 2021. Lytt til siste episoden av podcasten vår for å lære mer om hvordan du kan bruke energien fra solen og planetene våre for å starte året ditt i tråd med hvem DU er.

Så, om du ikke føler deg helt klar enda til å lage nyttårsforsetter, sette mål eller intensjoner for 2022, har du forklaringen her. Det er ikke helt tid for det enda. 

For min egen del skal denne tiden brukes på å rydde ut det som ikke skal være med videre. Både fysisk i huset, i kroppen og også mentalt. Følelsen av å starte med blanke ark... mmmm... love it!

Intensjon for 2022 - kommer snart...

Tidligere satt jeg meg mål som jeg sjelden klarte å oppnå slik som jeg hadde tenkt. Human design har lært meg at jeg er en som manifesterer mer generelt. Det betyr at for meg er det bedre å sette en intensjon for hva jeg ønsker meg og for følelsen jeg vil kalle inn. Så isteden for å sette spesifikke mål og legge en plan for å komme dit, setter jeg en intensjon og lar veien bli til mens jeg går. 

Selv om jeg ikke føler meg helt klar på hva jeg vil for 2022, er det noen tanker som har begynt å ta form. Jeg deler, med stort forbehold om at det kan endre seg i prosessen.

 • Akkurat slik som i fjor, ønsker jeg enda mer enkelhet inn i livet mitt. Enklere hus, enklere mat, enklere relasjoner og enklere alt.
 •  Akkurat som i fjor ønsker jeg enda mer flyt og god energi inn i kroppen. Enda flere fine turer, enda sterkere og enda mer motstandsdyktig.
 • Også legger jeg på intensjon om å bringe inn mer meditasjon og stillhet. 

Det siste punktet har allerede begynt å snike seg inn, ingen grunn til å vente til 2022 med å begynne. Startet likesågodt 22. desember med en 30 dagers kom i gang meditasjon-serie på appen Calm.

Jepp, selv om jeg er yogalærer bruker jeg meditasjons-app. Sa til meg selv lenge at det bare var for newbies 😂 men la det bort for godt og bestemte meg for å gjøre det som fungerer best for meg, og ikke det jeg tror jeg burde få til.

Ble også beroliget av å forstå at med definert Ajna senter så kan stille meditasjon by på litt større utfordringer. Altså en særdeles aktiv hjerne uten av-knapp, er ikke så lett å temme uten en lyd/ stemme å klingre fast i.

Med det ønsker jeg deg er riktig godt nytt kalender år og en riktig god avslutning på denne sol-syklusen 🎉

 

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!