Ebok Naturlig hjem

Pris; 300 -,

Kjøp Eboken

Om boken

En ebok er en bok du kan laste ned og lagre på din datamaskin eller printe ut. Siden denne har mange fargebilder, har jeg laget en liten PDF med de mest brukte oppskriftene som du kan printe ut og henge opp. Disse finner du link til i eboken. 

Boken koster 300 kr.

Innhold

Boken er på 59 sider
Innhold:

* Beskrivelse og bruksområder av de ulike ingrediensene vi bruker i oppskriftene.
* Noen lure tips for å komme i gang med grønn husvask
*bærekraftige tips 
* Naturlige DIY oppskrifter, rom for rom

Ta vare på deg selv

Boken har en undertone av at det er viktig å fylle på din egen kopp først. Du vil finne en seksjon med tips til ting du kan gjøre for å fylle på med energi til deg selv før du begynner å vaske. Jeg har også lagd en spilleliste til deg, med skikkelig vaskemusikk.

BONUS

Jeg har lagt alle 5 videoene fra vaskeskolen inn i den interaktive eboken din.

Disse videoene tar deg gjennom naturlig rengjøring rom for rom. Du vil også lære mye hvorfor det er lurt å bytte til grønnere rengjøring

Hvem passer boken for

Boken passer for alle som har lyst å lære å vaske huset sitt med naturlige vaskemidler. Oppskriftene inneholder essensielle oljer, men om du ikke har oljer kan du fint lage de aller fleste uten dem.

Kjøp Eboken

Om Susann

 Jeg er mamma, allmennlærer, deva yoga instruktør & helse coach. 

Min passion er naturlig liv og helse, også har jeg alltid vært kreativ og nysgjerrig. Min passion og kreativitet har resultert i Vaskeskolen og denne eboken. Mitt største ønske er å inspirere deg til å ta vare på deg selv og velge gode naturlige løsninger.

Vaskeskolen 2.0 - Naturlig hjem

Lær å lage dine egne vaskemidler og start reisen mot en naturlig livsstil.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.