human design intro
human design intro

hei, susann her!

Jeg er så glad du har funnet veien hit. La meg fortelle deg en historie.

«Når kan jeg gå tilbake til normalen igjen?»

Det var det eneste spørsmålet jeg hadde, da jeg akkurat hadde fått beskjed om at kroppen min hadde sagt stopp, satt seg på en real pause og ikke ville fortsette å leve min normal.

Legen som satt foran meg svarte;

"du skal ikke tilbake til normalen, du skal finne en ny normal."

Jeg var frustrert, redd og forvirret. «Ny normal», hva i alle dager betydde det? Ville jeg aldri bli frisk?

De 5 minuttene på legekontoret ble starten på min nye vei, og også starten på denne siden du er på nå. Jeg har brukt år på å akseptere, lære og eksperimentere med min nye normal og jeg har lært at det handler om å være seg selv, ta vare på seg selv og oppdage hverdagslykken som ligger på innsiden av de små øyeblikkene.

Jeg opplevde å stå midt i stormens øye og kjenne at kroppen ikke taklet alle to do listene, alt stresset og alle rollene som skulle fylles. Det ble en spiral som gikk feil vei - nedover. Jeg kjente det og jeg følte det, men jeg klarte ikke stoppe det. Jeg visst ikke at det fantes en annen vei.

Jeg trodde «livet skulle være sånn»

Jeg klarte ikke stoppe før nødbremsen gikk på og det var litt for sent… Det er mye lettere å vedlikeholde og ta en service i ny og ned enn å bygge opp noe som har falt i staver.

Kan du kjenne deg igjen?

Føler du at det alltid er så mye som skulle vært gjort? Du jobber på og planlegger hvordan du bare skal få gjort ferdig denne i full fart, så du kan gå til neste. Dagene går forbi, mens du venter på helg eller ferie, så du kan få slappe av. Bare jeg blir ferdig med dette… og dette… Når helgen kommer, er det vanskelig å finne ro, kanskje du til og med føler deg lat når du gjør ingenting?

Kanskje du tar deg selv i å lengte etter lykken?  Kanskje du føler deg tom, føle at dagene er like og lurer på om det er dette som er livet.. eller er det noe mer?

Jeg hadde det sånn og jeg vet nå at det finnes en «ny normal» Jeg vil dele den med deg, jeg vil inspirere deg som som føler deg energiløs, som alltid stresser rundt og som ikke vet når nok er nok, til å finne din «nye normal»

Med vekt på DIN.. for jeg vet at din «nye normal» er ikke lik min. Vi er alle forskjellige og når vi aksepterer det og forstår at vi kan ikke lete på utsiden, da vil vi finne vår egen vei.

Det er så spennede! Å dykke inn, nesten som å oppdage livet på nytt, fra en annen vinkel. Utenfra ser det kanskje ganske likt ut, men fra innsiden har det fått helt andre farger og en helt annen mening.

Min drøm for alle som kjenner seg igjen i min historie, er at vi skal finne vår «nye normal» i god tid, bli kjent med hvem  vi er, bli kjent med hva som gir oss energi og hva som tapper, finne vår unike måte å utveksle energi med omverden og universet på, slik at vi har flyt, lave skuldre og hverdagslykke i stormens øye, akkurat slik det ser ut rundt oss akkurat nå.

på veien jeg har gått har jeg samlet mange verktøy

prøvd ut

 erfart

og lekt med dem

jeg sitter igjen med noen verktøy som har gitt meg så mye 

jeg inviterer deg med inn til å utforske med meg

for å finne din nye vei

naturens visdom og plantemagi

Placeholder Image

Jeg fant essensielle oljer, eller de fant meg, akkurat da jeg trengte dem som mest og da jeg var åpen for å utforske dem. Jeg hadde gått veien fra helt energiløs og til å begynne å finne fotfeste gjennom yoga, men famlet fremdeles etter nye nøkler som kunne ta meg videre.

Oljene tilførte en ny giv og en frisk start som tillot kroppen min å falle til ro, jeg fikk brukt min kreative og nysgjerrige natur til å utforske denne nye verden av gode lukter som gav meg masse glede og overskudd.

Det tok ikke lang tid før jeg kjente det på kroppen, både den fysiske kroppen som hadde godt av å omgi seg med ren natur, men også på den emosjonelle spirituelle kroppen som fikk lov å blomstre, gi slipp og finne balanse.

Jeg forelsket meg fort i oljene og er fremdeles deeeply in love. De små dråpene minner meg om å ta vare på meg selv, og leve i nået hver dag.

Jeg deler gleden over oljene og inspirerer deg til å finne din vei og ta vare på deg selv inne i vårt dōTERRA team, Natural Living. Du er hjertelig velkommen inn og starte din reise sammen med oss. 

start her - gratis minikurs

we all need different things to thrive

Placeholder Image

Det er et spørsmål jeg har stilt meg gjennom hele mitt livs eksperiment og i møtet mitt med andre:

Hvorfor virker en ting for meg, men ikke for den andre?

Hvorfor passer en diett for deg men ikke for meg, hvorfor passer myk yoga for noen mens noen trenger mer futt? Hvorfor varierer alt fra dag til dag for noen, mens andre blomstrer med struktur og plan? Hvorfor virker en olje for søvn hos noen, mens noen andre har bedre effekt av en annen?

Jeg har funnet systemet som setter ord på forskjellene og som kan hjelpe deg å finne din vei. Og jeg digger det!

Human design bringer inn kunnskapen om hvordan vi er forskjellige, gir deg anerkjennelse for den du er, (som du innerst inne vet du er,) men som du kanskje ikke tillater deg å være.

lær mer - facebookgruppe