5 am club, Digital detox & Frysninger

Det er EN faktor som er avgjørende for om at jeg føler meg suksessfull eller ikke. 

...om jeg er medlem i 5 am club..... eller ikke.

Det er så si ingenting i mitt design som tilsier at jeg er konsistent på noe, så jeg er med i 5 am club i perioder.

(Lurer litt på om dette er en form for frykt som holder meg tilbake...? Om jeg akkurat her kan bruke Human design til å gjemme meg litt? Det at jeg melder meg ut i perioder.... Frykt for suksess? Mulig, jeg lar det ligge der litt og ser hva som kommer opp....)

Nå er jeg akkurat i ferd med å melde meg inn igjen, og det føles såååååå spennende.

Først, bare for ordens skyld, 5 am club kommer fra en bok som er skrevet om det å stå opp før soloppgang for å sette standaren for dagen, og få tak på geniet ditt før verden våkner og begynner å låne av energien din.

Jeg elsker det!

Det er i disse timene, på yogamatta uten en agenda, at de største ideene mine har kommet, det er her jeg kan vende fokuset inn og lytte. Få kontakt. Få innsikt. 

Da jeg gikk til Diamond i dōTERRA på 18 måneder, var det EN ting som var konsistent hele veien, det var morgenrutinene mine. Oppe før fuglene, bulletproof kaffe & yogamatta.

Alle postene som blir produsert her, er en refleksjon av meg. Det er mine ord, og mine innsikter som kommer.

Det er disse innsiktene som gir meg retning og neste steg. Jeg har ingen business plan.... Jeg har bare port 25 i G - senteret som guider i riktig retning, når jeg er påkobla og villig til å lytte.

Når jeg deler fra yogamatta og hjertet før fuglene står opp (Slik som nå) viser jeg hvem jeg er, hva jeg kan og deler slik at de riktige invitasjonene kan finne meg. Det føles meningsfylt og det føles som suksess. 

I dag våknet jeg og var stup trøtt. Hadde mest lyst å dra dyna over hodet og bare slumre. Jeg prøvde meg på; Det er jo søndag.... De andre sover sikkert lenge i dag, så jeg har god tid + en haug med andre smarte unnskyldninger for å bare holde meg i varmen under dyna.

Heldigvis vant jeg over meg selv og satte føttene i bakken, før klokka rundet 6. 

Med kaffen i hånden og med alle oljene mine rett ved siden av, satte jeg meg ned og bare satt. Litt. Kroppen min er en 3. linje så jeg surrer litt att og frem, sitter, skriver litt, snuser litt på oljene, er ute litt, koser med Lucky +++ Hehe, min type meditasjon.

Så kom første innsikt.

Jeg trenger en digital detox.

Hjernen min er overbelasta av podcast, lydbok, sosiale medier ++ jeg kom på en oljeblanding fra Desire Mangandog, men fant den ikke.... så tok frem The gift of essential oils, og lette i innholdsregisteret. Fant ikke digital detox der, men et annet ord tok meg.

Disiplin.

Ikke akkurat et ord jeg liker, da jeg er en flytende person 😇

Likevel, jeg slo opp på side 126 og der fant jeg "Ho Leaf". Som sier:

"MY STRENGTH IS BORN OF MY HEART"

"Ho Leaf transporterer deg inn i cosmos, konnekter din indre verden med den ytre verden som strekker seg langt forbi den menneskelige forståelse"

Frysninger....

jeg skrudde korka av Ravintsara som er Ho Leaf og gjorde øvelsen som står i boka.

Ta en snøs på oljen, dropp dypt ned i magen, spør "the divine" hvordan kan jeg best serve min business i dag?

Svaret jeg fikk:

"Ta vare på deg selv, hvile, digital detox & skrive fra et rent hjerte." 

Og slik ble denne bloggposten til.

Jeg er spent på hva medlemsskapet i 5 am Club vil bringe med seg denne gang. 

Gleder meg 💫

Er du med i 5 am klubben? 

Send meg gjerne en melding på Instagram, så snakkes vi der 😘

´