Human design, intuisjon & green cleaning

Human Design, intuisjon & green cleaning har noe til felles!
Essensielle oljer er en (av mange) verktøy du kan bruke for å koble deg på din kropp og intuisjon.
For oss Projectorer kan det være ekstra nyttig å ha et verktøy som kan hjelpe oss å høre vår indre stemme, i og med at vår aura er så utrolig opptatt av hva alle andre holder på med hele tiden.

Jeg vil starte med å fortelle en minibit av min historie for å sette scenen for hva jeg har på hjertet i dag. 

Det var en gang.. neida😂 Jeg går rett på sak; fra jeg var lita jente og helt til jeg ble 35 år, levde jeg med lite kontakt mellom hodet og kroppen. Det er vel det vi kan kalle hodestyrt, vil jeg tro. Jeg tok avgjørelser med hodet og jeg la all min tillit til mitt definerte Ajna som påberoper seg å være en solid beslutningstaker. (men som ikke er det.)

Oppi alt det, var jeg drevet av et udefinert hjerte som huget etter å bevise sin verdi og som bet tennene sammen for å vise verden sin verdi gjennom en haug med oppnåelser og tonnevis med gjøring.

På et tidspunkt begynte kroppen å si fra, det skranglet litt her og der, fordøyelsen knitret, hodet verket, nakken var stiv. Det var da hodet bestemte seg for at det var best å bare kutte kontakten med det bråket fra kroppen helt. 

Jeg gikk på jobb med smerter, jeg døyva trøtthet med kaffe og sukker. Jeg klagde ikke, jeg gjorde bare mer. Var stolt av at jeg hadde 100 jern i ilden og at å sitte stille var ikke noe for meg. Jeg ville oppnå mer, bestemte meg for å klatre på karrierestigen, samtidig som jeg var mamma (delvis alene) og jobbet 100%. 

For meg var det verdifullt å vise at man kunne gjøre mye. 

Da jeg var 35 år sa kroppen stopp. (Veldig ofte blir projectorer som ikke lytter til energien sin utbrente i denne alderen.)

Pausen jeg (ufrivillig) fikk varte i 1,5 år. Den varte helt til jeg fikk oppretta sånn passe kontakt med alt som foregikk under halsen.

Nå begynner jeg å nærme meg poenget her. Etter å ha startet min healingreise, og skjønt at for å bli frisk, måtte jeg endre noe. Da jeg ga slipp på målet om å komme tilbake til et liv på speedfart, åpnet det seg mange nye muligheter.

En av dem var essensielle oljer som kom inn i min sfære. Jeg så en post om lavendel i hudkremen og tente umiddelbart på tanken. Det var alt, jeg visste ingenting annet om oljer på det tidspunktet. 

Oljene kom og jeg ble invitert inn i et forum, der en helt ny verden åpnet seg. Oljer som livsstil og verktøy. Gosj.. det var et skikkelig kaninhull for en 1. linje ,og de neste 5 årene brukte jeg på å lære, eksperimentere og undervise det jeg fant ut på veien.

Det første som fanget min interesse var hvor viktig en ren kropp er for energi. (Når du er fri for energi, er det eneste du ønsker deg; mer energi).

Så jeg kastet med over forskningen, leste artikkel på artikkel om giftstoff, giftstoffbelastning og hvordan det fysisk påvirker oss. Og jeg eksperimenterte. Jeg begynte å rense kroppen min med eteriske oljer og jeg kastet alt av kjemikalier jeg brukte i huset. Jeg lagde alt selv (det trenger jeg heldigvis ikke lenger, da doterra har stilt opp med vidunderlige ferdigprodukter nå).

Resultatet var magisk. Energien gikk opp, jeg sov bedre, vekta gikk ned og jeg følte at jeg virkelig var på rett vei. 

Det steget jeg tok med å detoxe livet mitt for giftstoff, lagde en stabil grunnmur i helsen min. Og ledet meg til det som er hele poenget med hele denne lange historien; Det hjalp meg å komme i kontakt med min egen kropp og min egen intuisjon. Sagt på human design språket; Det hjalp meg å lytte til min egen strategi og autoritet. 

Følelsen jeg får når jeg ser tilbake på opplevelsen jeg hadde, var at det føltes som om støyen som hadde vært på kanalen mellom hodet og kroppen, ble borte. Volumet på kroppen ble skrudd opp og jeg kunne høre hva den sa.( Lyden på hodet var fremdeles skrudd for høyt på, men det er en annen historie og det er her Human design virkelig kommer til sin rett.)

Å starte med de enkle og praktiske stegene som det er å vaske huset mitt med eteriske oljer og bytte ut produktene mine med rene ting, har åpnet så mange dører for meg. Gjennom min kontakt med kroppen min, har jeg fått tilgang på følelsene mine, min åndelige verden (som jeg ikke visste fantes, og som er iiiikkk så spennende og meningsfylt) og det føles som om hele jeg henger sammen.

Så, for å klargjøre hva jeg mener sammenhengen mellom essensielle oljer og Human design er;

naturen (som oljene representerer) hjelper oss å komme i kontakt med vår natur. Så enkelt er det.

Vi er ikke designet til å omgi oss med noe annet fjas, enn ren natur. Jeg tror så fast bestemt (hilsen definert ajna 😇) at giftstoff nummer oss. 

For å kunne følge din egen strategi og autoritet, må det være et nivå av kontakt med kroppen din. Hjernen vår er så høylytt og den vil alltid prøve å overbevise deg om at den er kongen og vet best.

Når alt dette er sagt, vil jeg bare si at oljene kan hjelpe oss på mange måter i vår søken på å tre inn i vår ProjectorPWR. Men jeg vil holde det enkelt for denne gang.

For deg som vil starte din reise inn til DEG, er det å starte med det enkle og praktiske helt genialt.

Ressurser 

Naturlig liv - med eteriske oljer Skru opp frekvensen din med green cleaning og naturlig liv. Kurset tar utgangspunkt i at du har dōTERRA oljer)

ProjectorPWR - workshop (opptak)