Bitterhet, energityver & de 9 sentrene

 

Bitterhet i systemet ditt gjør at ingen invitasjoner når deg.

Bitterhet er en kjent følelse for alle Projectors, det er vårt notself tema, signalposten som forteller oss at noe ikke er helt på G.

Men hvor kommer bitterheten fra? 
(Er du en annen energitype gjelder det samme for ditt not self tema)

Bitterheten kommer hovedsaklig fra 2 kilder:

1. At du er utslitt og overarbeid

2. At du tar inn farging fra omverden og lever ut ditt notself tema i et av dine udefinerte senter. (Punkt 1. går forsåvidt inn under dette punktet også, å ikke vite når nok er nok i sakralsenteret) 

Så....

Med å starte prosessen med å gi slipp på all energi du har lånt av andre gjennom dine udefinerte senter og tre inn i visdommen av energien der, vil du samtidig frigjøre energi til å tre inn i gavene dine (Det som er farget inn i kartet ditt).

Dette er en prosess! En utrolig spennende prosess, spør du meg! Det er hele tiden nye lag å utforske, de fleste av oss har vært farget av omverden 40 50 år før vi finner oss sjæl gjennom Human Design <3 

Vær snill med deg selv i prosessen, og vil du ha hjelp fra meg, anbefaler jeg 9 senter guiden min på det varmeste ❤️ Den blir designet unikt til deg og din sammensetning av definerte og udefinerte senter og vil være et livslangt verktøy som du kan bruke til å gi slipp på energityver og lene deg hardt inn i gavene og talentene dine.

Her kan du bestille guiden din.

Solar Plexus (SP) - Om din SP er hvit tar du inn andres følelser og forsterker dem, Det kan være tappende i seg selv å føle så mye. Det som virkelig kan ta energi fra deg er at du er så redd for hva andre vil si at du lar være å si det du mener, eller sier sier ja, selv om du mener nei, rett og slett for å unngå konfrontasjoner. Blir det hett følelsesmessig, ta en pause og vær i din egen energi litt...

Sakral - Dette er en stor en! Om ditt sakralsenter er hvitt, vet du rett og slett ikke når nok er nok. Din egen energi kommer i bølger og du plukker opp energien til andre og du tror plutselig at du er en durasell - kanin😅 Det resulterer i krasj etter en stund.. Når du føler du trenger en kopp kaffe til, trenger du egentlig en hvil!! 

Spleen - Om ditt spleensenter er hvitt kan du ha tendenser til å holde fast ved ting som ikke er bra for deg. Det kan være relasjoner, dietter, vaner eller jobb, som stjeler energi fra deg. Med åpen spleen kan det føles som om du er avhengig av noe utenfor deg selv for å føle deg trygg. Holder du fast på noe som ikke er bra for deg? Hva skal til for at du kan føle deg trygg nok til å slippe det?

Rot - Om rotsenteret ditt er hvitt er du kanskje en som stresser med alt mulig for å bli ferdig... sånn at du kan slappe av. Jo mer du stresser og presser på jo mer motstand vil du kjenne på. Presset du alltid kjenner på for å stresse deg gjennom ting er veldig tappende. Se om du kan lage en liste med 3 ting på to-do lista de, gjøre de 3 tingene, klappe deg selv på skuldra og gi deg selv lov til å slappe av selv om det fins mer å gjøre rundt deg.

Hjertet - Om hjertesenteret ditt er hvitt kan det fort skje at du overgjør for å bevise din verdi. Kanskje sier du ja for å bli anerkjent og respektert som venn, kollega, mamma eller kjæreste. Å føle at man ikke er nok, er tappende, og spesielt om du har udefinert sakral og gir selv når energien er slutt. Prøver du å bevise din verdi i noen situasjoner? 

G - senteret - Om G - senteret ditt er hvitt kan du bruke mye energi på å lete etter retning og hvem du er. Kanskje har du betalt en coach for å hjelpe deg å finne deg. God nyhet; du trenger ikke lete lenger 🎉, du er designet til å være i flow og ha mange hatter på deg gjennom livet. Go with the flow! + lytt til din strategi og autoritet, det vil alltid lede deg i riktig retning.

Hals - Om halssenteret ditt er hvitt kan det hende du bruker mye energi på å bli sett og hørt. Det bor en frykt inni deg for at du ikke skal bli lagt merke til. Kanskje deler du dine geniale synspunkter med andre, også blir du ikke hørt? Et tips til deg er å vente på invitasjon inn i samtalen og være komfortabel med stillheten. Når timingen er riktig vil du si akkurat det som skal sies og det vil ha stor kraft.

Ajna - Om Ajna senteret ditt er hvitt bruker du mye energi på å gå rundt å være redd for å ikke være sikker. Det føles ut som om du ikke alltid får tak i det du vet og ikke sikkert du vet helt hva du mener. Mest av alt er du redd for å få et spørsmål du ikke kan svare på, slik at de andre skal tro du er helt... koko 😂 Sorry ordleggingen. Sannheten er at du er såååå fleksibel og open minded, du kan se en sak fra 1000 forskjellige sider og virkelig gi oss andre dybde. Kan du lene deg inn i at du trenger ikke ha en mening eller vite svaret? Vi andre synes du er klok uansett vi. (Er det noe du MÅ huske, skriv det ned.)

Hodet - Om hodesenteret ditt er hvitt bruker du mye tid på å finne svar på andre sine spørsmål eller bekymringer. Er du en som kaster deg over google om noen spør deg over noe, eller slipper det du har i hendene for å finne svaret til dem? Om du ikke er oppmerksom kan du havne bakpå med dine ting om du blir fanget i andre sin inspirasjon, og andre sine spørsmål + bekymringer. Skikkelig slitsomt altså! Det du kan gjøre er å være oppmerksom og litt nyskjerrig på; er dette mitt spørsmål, eller prøver jeg å svare på alle andre sine spørsmål nå?

Gosj! Det er så utrolig spennende å se min historie som utbrent - utmattet og til sist ME i lys av Human Design. Jeg har lært så mye og føler meg så mye mer sikker på at jeg vet mine energityver og hva som fyller på, at jeg går ikke i den fella en gang til. Det er nesten som å ha fått et språk for å snakke om alle de tingene, som jeg på en måte har visst, men ikke kunnet satt helt ord på.

Har du ikke lastet ned kartet ditt kan du gjøre det på 1-2-3 her: https://www.humandesignbyheart.no/last-ned-design