DIY yogamatte rens - uten eddik

Jun 04, 2021

Litt lei av eddik lukt og ikke det minste lei av yoga? Her er en enkel og fin + deilig yogamatte rens som holder yogamatten din ren og fin lenge.

  • 60 ml (1/4 kopp) wich hazels (Trollhasselvann)
  • 10 dråper  dōTERRA Lavender
  • 10 dråper dōTERRA Lemon
  • 5 dråper dōTERRA Peppermint
  • 3 dråper dōTERRA Melaleuca (Om du ikke har den, kan du bruke, Litsea, On guard eller Lemongrass)
  • Kokt og avkjølt vann

Bland wich hazels og oljene i en 0,5 l glassflaske og topp med vann. Jeg liker å lage halv porsjon og bruke en 2,5 dl flaske. Har nok litt med at jeg mest bruker ullmatten min, og da blir den stående lenge om jeg lager så stor porsjon.

Les mer om eteriske oljer her ----> KLIKK HER

Har du lyst å lære å bruke essensielle oljer på en trygg og inspirerende måte + få tilgang til en haug med oppskrifter, bli med oss inn i vårt unike fellesskap ---> TEAM SUPERNATURLIG

Bli e-brevvenn 

Bli med i vårt inspirerende e - brev fellesskap. Jeg sender deg e - brev når jeg poster nye bloggposter, har inspirasjon å dele, har lagd et nytt kurs eller det dukker opp noe annet snacks som er verdt å dele.

Jaaaa, send meg brev