FOMO - hva du egentlig går glipp av

dagbok simplify Jun 29, 2021

PS Bildet har ingenting med teksten å gjøre 😂 Synes bare det var litt snodig og fikk lyst å ha det med...

Når jeg sier at jeg har tenkt å FAXIT (Gå ut av facebook) er responsen jeg oftest får, det hadde jeg også ønsket, men det kan jeg ikke, for da går jeg glipp av så mye. Også kalt FOMO 😂. Jeg skal ikke påberope meg å være det hakk bedre, for jeg lider av stor grad av FOMO jeg. 

Trikset her er å lure hjernen og fokusere på alt du FÅR med deg istedenfor. Jeg har fortalt hjernen min (og fortsetter å fortelle den det) at uten Facebook, så skal den få lov å lese bøker, pønske ut nye tekster, tenke ut nye scrapbooking design, hvile i yoga +++ 

Også gjelder det å samle på positive opplevelser for å bygge opp under teorien hjernen får servert. Som denne jeg hadde her om dagen. En av vennene til minsten hadde bursdag, det "vanlige" å gjøre da er å poste bilde og gratulasjon på "veggen".

Meeen siden jeg ikke er på facebook, ringte jeg istedenfor. Å duogdu så koselig. Jeg fikk høre om digg bursdagsmorgen med marshmallows og sjokoladedip + detaljene om alle de fine gavene han hadde fått. Tenk, alt det hadde jeg gått glipp av med å poste et fint bilde på FB.

Bli e-brevvenn 

Bli med i vårt inspirerende e - brev fellesskap. Jeg sender deg e - brev når jeg poster nye bloggposter, har inspirasjon å dele, har lagd et nytt kurs eller det dukker opp noe annet snacks som er verdt å dele.

Jaaaa, send meg brev