Hvordan Human design reddet businessen min

Vil du ha en business som gir deg økonomisk frihet samtidig som du hjelper andre? Vil du i tillegg gjøre det lett, gøy og med masse energi til fritid og familie?

Det var dette jeg drømte om, men som jeg ikke fikk til....

Les videre så skal jeg dele min historie om hvordan jeg var 2 mm unna å gi opp alt, fordi jeg følte meg totalt utslitt og mislykket i jobben min og hvordan alt snudde da jeg forsto at jeg ikke var som alle andre.

I 2019 var jeg på nytt på vei til å bli utbrent av jobben min, Jeg ville så sårt hjelpe andre med deres utfordringer, men følte meg komplett mislykket fordi jeg ikke klarte å takle meg selv engang. Jeg var utslitt, små-deprimert og holdt på å gi opp.

Januar 2020, la jeg alt bort, gråt mine modige tårer og så for meg en fremtid uten mening, liggende på sofan og jeg kunne formelig se drømmen min om å hjelpe andre smuldret bort fremfor øynene mine.

Det var da Human Design kom ramlende ned i hodet mitt 💥 Jeg lo og gråt om hverandre da jeg leste om meg selv. Alt stemte OG JEG FORSTO AT DET VAR HÅP I HENGENDE SNØRE FOR MEG.

Jeg startet en snuoperasjon påsken 2020 og bestemte meg å for at jeg skulle ikke gi opp, men jeg skulle skape en business basert på hvem JEG er og ikke etter hva alle andre hadde suksess med.

WOW for en reise det har vært! Her er (noen få av) hovedpunktene jeg har lært:

Udefinert sakralsenter - er ikke her for å gjøre men for å guide. 

Ikke rart jeg var utslitt av all gjøringen! Jeg tok inn all sakralenergien fra omverden forsterket den og trodde jeg var uovervinnelig. 

(Så si) Alle business strategiene jeg plukket opp, prøvde og feilet i, passet ikke inn med mitt design. Det er så energibesparende å ha sitt energiske blueprint i bånn, også kan du velge strategier ut fra det.

Idet jeg forsto at jeg skal skape suksess i business og liv med å guide andre fremfor å gjøre, endret alt seg. 

Jeg blir ikke utslitt av å guide, når jeg kan guide en annen til suksess, bruker jeg lite energi, jeg har fornøyde kunder og bankkontoen min fylles opp. 

Udefinert hjertesenter - kjenner ikke sin egenverdi. 

Jeg overgjorde, overga, lovte det ene og det andre for å bevise min verdi. Jeg sa ja der jeg skulle sagt nei og jeg skjønte ikke at mine tjenester var verdifulle. Jeg tok også alt for lite betalt for mine tjenester. Jeg måtte jobbe MYE for å overleve.

Jeg er her for å være vis om egenverdi og se verdien i andre. Her har de fleste av oss mye å gi slipp på og en jobb å gjøre for å virkelig steppe opp gamet og jobbe egenverdien inn i ryggmargen.

Det føles så godt å virkelig se og anerkjenne geniet mitt + ta nok betalt for tjenesten mine. Alt er energi og det å være underbetalt tar energi fra deg.

Definert rotsenter - har sin egen kroppsrytme. 

Som en som var vant til å "gønne på" og tåle en støyt, har det å lære seg å kjenne sin kroppsrytme vært avgjørende for å holde energien intakt og vite når nok er nok.

Når jeg respekterer min kroppsrytme og hviler når jeg trenger det, har jeg alltid nok energi til å være en god guide som kan hjelpe andre. 

Emosjonell Autoritet - det finnes ingen sannhet i nået. 

Jeg er ikke her for å være spontan. Jeg må sove på saken. Å begynne å lytte til min autoritet har ryddet bort 70% av fluffet jeg trodde jeg måtte gjøre før. (Les; Åpent hode som flyr rundt og tror den må svare på alle spørsmål og bekymringer fra alle kundene sine)

Min autoritet VET hva jeg har energi til, jeg trenger ikke tenke på det. Den gir meg klarsignal... eller ikke. SÅ ENERGIBESPARENDE.

Jeg kunne fortsatt.. men jeg tror du skjønner poenget her. Human Design er det mest matnyttige verktøyet jeg har vært borti. Både for å skape en suksessfull coaching business for meg selv, men kan du tenke deg å kunne hjelpe kundene dine til suksess på samme måte?

Hadde ikke det vært fantastisk?

Er du en med et brennende ønske om å hjelpe andre, samtidig som du skaper økonomisk frihet for deg selv, er du hjertelig velkommen til å bli med oss i Basic Mentor utdanningen vinteren 2023.

Mitt store WHY bak Basic Mentor utdanningen, er å spre Human design ut til mange, og se til at vi får MANGE  Human design guider som har integrert Human design i seg selv, på cellenivå. Vi trenger mange autentiske og trygge guider i verden nå. Aldri før i historien har det vært så mange mennesker som trenger hjelp til å finne sin vei i en verden som skifter fort.

Snakker dette til deg, er du også en som har lyst å stå sterkere i deg selv og vise vei bare med å være deg? Eller du er klar for å integrere Human design i din Coaching praksis? Da er du hjertelig velkommen til å dykke ned i Human Design sammen med oss i 2023. Basic Mentor utdanningen er åpen nå og en fin gruppe human design studenter har allerede begynt å ta form. Jeg gleder meg til å treffe alle på nyåret, for å dykke dyyyyyyypt ned i alle sine human design kart.

Les mer og meld deg på her 👇🏻

Human Design Basic Mentor Utdanningen

Har spørsmål om utdanningen kan du sende en epost til meg; [email protected]