Minikurs i Human design

human design Feb 18, 2022

Energitypen din er gjerne det første du blir kjent med i Human Design og det aller, aller viktigste du trenger å lære deg.

Da jeg oppdaget at jeg var en Projector falt mange brikker på plass, jeg hadde allerede kommet meg langt i å gjenvinne energien etter et eller heftig møte med veggen, men jeg var på vei til å brenne ut på nytt. Det jeg har lært gjennom Human Design har gitt meg verktøyene jeg trenger for å forstå hvordan energien min opererer og jeg vet just presis hva jeg skal gjøre for å unngå å gå på en ny smell igjen.

Jeg vet at Human design kan være komplett overveldende, derfor har jeg laget et supernyttig introkurs til deg her på bloggen. Dette er det jeg ønsket meg da jeg snublet over Human design for 3 år siden og jeg måtte drive avansert detektiv-arbeid for å finne ut min enkle strategi.

Supernyttig introkurs i Human Design over here 👇🏼

Steg 1

Gå hit My Bodygraph og finn ditt unike design ved å skrive inn fødselsdato, tid og sted. 

Finn din Type og Strategy og skriv dem ned. Ta gjerne et skjermbilde av kartet ditt og lagre det på telefonen, supernyttig for resten av kurset.

Steg 2

Lytt til podcast episodene våre om energityper og strategier.

Energityper

Strategier

Steg 3

Finn frem notatene fra steg 1 og finn ut hvilken energitype du er. Velg riktig podcast-episode, len deg tilbake og gjør deg klar til begynnelsen på resten av ditt liv 😎

Projectors - Podcast

Generators - Podcast

Manifesting Generators - Podcast

Manifestors - Podcast

Reflectors - Podcast

Steg 4

Begynn å eksperimenter! Human design er et eksperiment og du kan begynne å eksperimentere med din strategi idag. Bruk tipsene du fikk i podcasten og ta et steg i gangen.

Vil du ha mer? Bli med på vårt aller beste kurs - "Bli din beste versjon" der du vil få en dypere forståelse av deg selv og andre, gjennom å gå i dybden på din energitype, strategi og autoritet. (Psst, du kan lære om designet til alle du kjenner gjennom dette kurset)

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!