NY syklus, fantasier & en dasj sosiale medier

human design Jan 22, 2022

 

  1. januar og ny solsyklus ๐Ÿฅณ Er det flere enn meg som har kjent på en energi av å gi slipp på gammelt gruff og starte noe nytt?

     

Kanskje du kjenner på en litt stressende følelse av at det ikke er tid til alt du vil? Nå gjelder det rett og slett å sile ut, og virkelig kjenne etter hva som er viktig for oss også begynne et sted, ta et steg av gangen.

Selv har jeg kjent på at stemmen min vil ut <3 Den autentiske stemmen som ikke gjemmer ordene, men som tør å dele. 

Jeg spurte meg selv (vi har ganske interessante samtaler innimellom jeg og meg selv ๐Ÿ˜‡ ๐Ÿ˜‚) om hva som holder meg tilbake fra å dele? Det er 2 ting som kommer opp:

NO#1 Historien om at nå må du holde deg til en ting og ikke virre så mye mellom... Om du har tatt gründer-kurs noen gang så har du nok lært at du må finne en nisje og gå for det. Meeeen med udefinert G senter, 1/3 profil og "kållåpent" hode så er den tanken deprimerende ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‡ Jeg er designet til å gå i mange ulike retninger, eksperimentere, lære og ikke minst skape det jeg vil på min måte.

Ny syklus-eksperiment 1: Skrive om det jeg gløder for i øyeblikket, uten å tenke på om det passer inn i nisje, algorytme eller hva det nå er vi egentlig skulle følge...

NO#2 Å snakke åpent om human design er jeg egentlig komfortabel med... meeeen på min gamle instagramkonto henger alle de "gamle vennene" mine og familie... Det ble bare for skummelt å dele der ๐Ÿ˜… 

Ny syklus - eksperiment 2: Starte ny instakonto og faktisk være bittelitt på sosiale medier igjen. Vil du følge med? Det blir mat, livsstil, og selfcare sett med human design brillene på <3 —> Du finner meg her på insta.

En liten digresjon følger her: Sosiale medier er en tveegget kniv (er det det det heter?? eller er det sverd?) for meg, jeg er ekstremt sær på hvem og hva som får energien min ๐Ÿค“ Og i fjor sommer hoppet jeg helt ut av sosiale medier for en laaaaang periode. MEN ser jo at sosiale medier har sine fordeler også... 

๐ŸŒŸ Jeg finner inspirasjon og nye tanker der

๐ŸŒŸ Jeg får ut mine tanker der

๐ŸŒŸ En lettvint måte å undervise og lage fellesskap rundt interesser, slik som Team Supernaturlig og Human Design By Superstars.

Også er det den store bakdelen da:

๐ŸŒŸ Jeg er nysgjerrig, elsker å gå i dybden og tar inn andres stuff + går å grubler på det. Kan fort ramle ned i et kaninhull og bli der på dages for ikke å si ukesvis ๐Ÿ˜‡ Så avhengighets-faktoren her er STOR. 

๐ŸŒŸ Mark Z er smart så det holder, så han vet nøyaktig hvordan han skal utløse en god porsjon dopamin og få oss til å få en følelse av velbehag ved å henge på facebook + at han ved hjelp av å vite så si alt om deg kan holde i deg i gamet leeeenge. Hehe jeg blir irritert når jeg tenker på det.. samtidig som jeg liker å bli inspirert der.. skjønner??

Jeg har funnet meg noen triks som holder skrolle abtinensene i sjakk. Kan skrive en blogg på dem etterhvert.

Så over til ny syklus igjen, dag 22. januar starter vi som sagt på en ny solsyklus, og mange vil kjenne på "ny giv energien" vi kanskje har mistet etter kalender-nyåret starter. (visste du at kalenderåret ble til ganske tilfeldig ved innsettelsen av en eller annen storkar i Roma?)

Solen går inn i port 41 idag som er det gate of fantasy ๐Ÿ’ซ Det er her alle ideene og drømmene våre starter. Vi kan drømme om masse, drømme stort og føle press til å ta aksjon på alt sammen. Mange føler på at det er ikke tid til alt og føler seg bare overveldet. Bare vit at det er heeeelt normalt og vi kjenner på samme energien alle sammen. (Heldigvis har vi strategiene våre vi kan bruke til å navigere også overgangen til en ny syklus.) 

Skyggesiden av denne porten er å la fantasiene dine komme i veien for de virkelige mulighetene dine. Om du blir fanget i hodet og prøver å planlegge fra A til Å, hvordan det neste året ditt skal se ut, om du bestemmer deg for hvilket utfall du vil ha og klinger til det, vil du bli skuffet... Nøkkelen er å drømme, fantasere, virkelig bli kjent med DEG og hva du vil ha også være åpen for hva livet presenterer til deg <3

Bruk strategien din og autoriteten din til å navigere deg frem blant overfloden av nye muligheter du tiltrekker deg når du tørr å være deg ๐Ÿคฉ Er du usikker på hvordan, vil jeg anbefale kurset vårt "Bli din beste versjon" der du lærer akkurat det โค๏ธ

En liten ny syklus refleksjon til deg helt til slutt:

  • Hvilke fantasier/ dagdrømmer/ store planer skygger for din virkelige sannhet/ drøm? Er det noe du trenger å gi slipp på for å skape det du virkelig vil?

  • Hvor mister du fokus? Hva er det som drar deg bort fra drømmene dine? Relasjoner? stress? for full timeplan? ditt eget hode? sosiale medier? rot?

Da gjenstår det bare å si:

Riktig supergod NY sol-syklus โ˜€๏ธ


E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted ๐Ÿ˜˜

Jeg vil ha sรฅnne e-brev!