Projector 101

Å være Projector betyr ikke å ikke ha energi! ⬅️ Les det igjen 🤩

Jeg vil bare åpne med det 💥

Jeg håper denne bloggen kan gi deg som Projector forståelse for hvem du er og stikke hull på noen myter og misforståelser.

Mitt største ønske er at når du har kommet til slutten av denne bloggen, ELSKER du å være en Projector ❤️

Let´s dive in.

Projectoren er den nyeste av alle energitypene og de første dukket opp her på jorda i 1871, samtidig som Uranus ble oppdaget og levetiden vår ble lenger.

Kjennetegnet på en Projector er at sakralsenteret ikke er farget inn og det er ingen motor knyttet til halsen.

Projectorens superkraft er å zoome ut og se det store bildet, og å kunne gi verdifull guiding til andre. 

"Din superpower er å SE, ikke gjøre"

Kort om Projectoren:

Strategi: Å vente på invitasjon
Aura: Penetrerende
Signatur: Suksess
Not self: Bitterhet

Å vente på invitasjon

Å vente på invitasjon kan høres fryktelig passivt ut og den store fallgruven med Human design er at du lar dette holde deg tilbake. Human design skal ALDRI holde deg tilbake fra å følge drømmene dine og ta aksjon mot dem. 

Å vente er ikke en passiv ting. Du har en jobb å gjøre. Din jobb som Projector er å gjøre det som lyser deg opp, følge hjertet ditt, dele dine interesser og rariteter med andre og vise folk at du fins.

Andre må få vite at du fins før de kan invitere deg inn.

Også må vi snakke om anerkjennelse. Anerkjennelse må være på plass før du takker ja til en invitasjon. Dette er viktig. Du som Projector er designet til å penetrere auraen til andre og se rett inn i deres G senter. Rådene du gir vil også være penetrerende, og om du ikke er anerkjent av den andre først, vil ikke dine råd lande godt. Det er da bitterhetsalarmen går hos deg.

Neste steg er å avgjøre om du vil takke ja eller nei til invitasjonen som kom. Du er fri til å bestemme selv.

Det er to steg som vil hjelpe deg å si ja til de riktige invitasjonene:

 1. Føler du deg anerkjent og sett for den du er?
 2. La autoriteten din få siste ord. 

Når du har fått en invitasjon, kvalitetssikra at den er riktig for deg og takket ja til den, vil energien din slå seg på. Du har ubegrensa livsenergi gjennom ditt udefienrte sakralsenter, til å gjøre de riktige tingene. (Når du kaster bort tiden på de feile tingene, tar energien fort slutt, men det skal vi snakke om litt senere)

 Projector auraen

For at du skal forstå hvorfor Å vente på invitasjon er så viktig; la oss snakke aura. Din Aura som Projector er penetrerende. Den stikker ut som en spiss som treffer rett i G senteret på den du hviler oppmerksomheten på.

Det betyr at du SER hva den andre trenger (etter din mening) og om du buser ut med det uten å være invitert, vil du mest sannsynlig bli møtt med avvisning, frustrasjon, sinne eller bli sett som en plagsom bedreviter.

Det er fordi rådene dine stikker dypt. De kan fort trigge den andre dypt. Om ikke invitasjon er der, er ikke den andre klar til å høre rådene dine, eller dine råd er rett og slett ikke riktige for den andre.

Her kunne vi hatt et langt avsnitt om "Min sannhet er ikke nødvendigvis din sannhet", men du skjønner hvor jeg vil :) 

Konsekvensen for deg med å buse ut med u-inviterte råd er energi - lekkasje og bitterhet. Din energi er dyrebar, ikke kast den bort på de feile tingene og de feile menneskene.

Suksess

Så til deg som har tenkt at åååååånei, jeg er Projector, jeg har ikke energi til noe... Du er skrudd sammen til suksess. Følelsen av suksess er ditt tegn på at du er på rett vei. I Human design kaller vi det for signatur.

Du trenger å finne ut; hva er suksess for deg? Det kan være mange ting, og er ulikt for oss alle. For noen er det suksess i business, for noen er det å se familien blomstre, for noen er det følelsen av å gi andre et godt råd og se at de får suksess av det. For noen er det penger... og for mange av oss en kombinasjon av alt.

Når følte du deg suksessfull sist? Hva gjorde du da?

"Energimangel" er din superpower

Jeg elsker energi 🥰

Jeg har opplevd å være HELT tom for energi og jeg har opplevd å kjenne uendelig masse livsenergi strømme gjennom systemet. Jeg, og alle andre med udefinert sakral er her for å lære å mestere livsenergi.

Siden du som er Projector er spesielt utsatt for å brenne deg ut, blir du nødt til å lære å bruke energien din riktig. Du vil fort få en smekk på fingrene om du begynner å sløse bort energi på uviktige ting.

Du er utstyrt med et udefienrt sakral og begrenset tilgang på konsistent livsenergi fordi du skal få muligheten til å SE. Å SE klart kan du bare gjøre når du slakker ned all gjøringen. Din guiding er unik, og kroppen din vil alltid hindre deg om du blokkerer deg selv fra å se. Gir det mening?

Hva er det du SER så klart?

Bitterhet

Vi har vært innom bitterhet tidligere, men vi må snakke litt mer om det. Bitterhet er signalposten på at du er på avveie. Not self som vi kaller det i Human design. Det er et par ting som garantert fremkaller bitterhet hos deg:

 1. Å gi u-inviterte råd.
 2. Å overarbeide deg. Husk gaven din er i det du SER og ikke gjør.

Hvor i livet ditt kjenner du på bitterhet? Hva ligger bak den?

Utbrenthet

De fleste Projectorer brenner ut en eller flere ganger i livet, nettopp på grunn av at de ikke forstår hvordan energien fungerer. Har du først blitt utbrent er første steg å heale. Det tar tid, men det er så verdt det!

For å unngå å brenne ut er det noen viktige ting å være oppmerksom på:

 • Vente på invitasjon og kun si ja til de riktige.
 • Å kunne skille mellom lånt energi og egen energi. Du har et åpent sakralsenter, det betyr at du tar inn energi fra alle rundt deg og forsterker den. Det gjør at det er veldig lett å bli duracell og glemme å kjenne når nok er nok. 
  Du må lære å skille din energi fra lånt energi.
 • Rydd livet ditt, har du livet fullt av stuff, vil ingen nye invitasjoner komme inn. Hos en utbrent og overarbeida Projector er auraen stengt for nye invitasjoner. Se over alt du gjør og har. kan du ta noe bort?  Delegere det bort, automatisere? (Dette lærer du alt om i "The Projector energy CURE")

Projector rollen

Jeg tar med et lite avsnitt om dette, bare for at du skal forstå hvor viktig DU er, og for at du ska SE din rolle i det store bildet, slik at du kan tillate deg å være mer DEG.

Projectoren er som sagt den nyeste typen av alle de 5 energitypene. Samtidig som vi oppdaget Uranus og gikk fra et livsspenn på 30 år til 84 år, fikk vi plutselig mange flere valgmuligheter. Tiden før Uranus handlet livet mest om å lære å overleve på jorda. Man ble født inn et sted og hadde ikke så mange valgmuligheter.

Med lengre levetid, kom også mulighetene for å følge drømmene sine og utvikle seg. Det ble flere valg å ta. Flere muligheter å velge mellom, og til det trengte vi en energitype som kunne guide energien til andre og hjelpe dem å velge riktig for seg.

Så da kom Projectoren.

Den største utfordringen til Projectoren er at de er en ny minioritetstype som er født inn i en verden bygget av Manifestorer og Generatorer. Strukturene, rammene og forventningene våre gjør at det kan være utfordrende for Projectorene og finne sin plass.

Bare tenk på jobb, det er få (om ingen) arbeidsgivere som vil lønne oss Projectorer for hva vi SER. Systemet er bygget opp rundt lønn for å arbeide, som er helt naturlig for en Generator.

Det betyr at vi som Projectorer må forstå vår verdi først, også må vi hjelpe verden å forstå vår verdi. Ingen lett jobb, men MYE er gjort i det øyeblikket du virkelig begynner å ANERKJENNE deg selv for hva DU SER.

Mange Projectorer velger å skape sin egen jobb, og skape passiv inntekt som gir rom for hvilepauser og gir rom for å SE klart.

Mer om Projectors og jobb

Projectorer er ikke designet til å jobbe.

Feil! 🤪

Jeg er Projector men jeg har STOR arbeidskapasitet, men vi må omdefinere ordet arbeid.

Som Projector har du som sagt tilgang til all energi du trenger til å utføre din livsoppgave + mer. Du har i tillegg den superkraften at du kan ta inn livsenergi fra andre og forsterke den.

Å arbeide for en Projector ser litt annerledes ut. Det er noen ting som må justeres for at du som Projector skal føle at du mesterer arbeid.

1. Først av alt, du MÅ begynne å anerkjenne deg selv for hva du SER. Din unike guiding og dine innsikter ER arbeid. Å arbeide er ikke bare å slite fra 9-4 hver dag. Den tradisjonelle måten å se arbeid på er ikke designet til Projectorer. Der du bytter timer mot penger.

2. Er du i en 9-4 jobb, ikke få hetta 😘 Du kan gjøre justeringer innenfor de rammene. Denne vil være nyttig for deg:
Ta alle oppgavene dine og del dem inn i input og output.

Input er oppgaver som ikke tar så mye energi, eks planlegging, studering eller andre aktiviteter som er nærende for deg. 

Output er oppgaver som krever mer av deg, typisk veiledning av andre, svare på epost, presentere, være aktivt ute der. 

Finn ut hva som er input og output for deg og se om du kan sørge for at du har balanse mellom disse i arbeidsdagen din.

3. Aksepter at du er effektiv. Projectorer er EFFEKTIVE og får ofte gjort ting på 15 minutter, som andre bruker en time på. Gi deg selv slack når du har gjort det du skal. Ikke ta på deg mer, bare fordi du er så effektiv.

4. Er du utbrent i jobben du er i, må du spørre deg selv om det fins andre muligheter for deg? 

Det aller beste for en Projector er å være i en jobb der en ikke bytter timer mot penger. For meg betyr det å være gründer. Jeg brente meg fullstendig ut i læreryrket og med de rammene og kravene som var der.

Når jeg har full frihet til å jobbe MED energien min, har jeg en STOR arbeidskapasitet.

Ta eierskap over Projector energien din

Projectors & eteriske oljer

 Eteriske oljer er mitt favoritt-verktøy for å hjelpe meg å være MEG. Selv om jeg ikke ante noe om Human design da jeg kjøpte mine første oljer for 7 år siden, hjalp de meg allerede da å høre signalene fra kroppen min og min egen intuisjon.

Som Projector er det som sagt utfordrende å bli kjent med energien sin med de rammene vi har rundt oss, vi er også de energitypene som er mest utsatt for farging fra omverden i og med at vi tar inn andre så sterkt. Her kan eteriske oljer være en super støtte på så mange plan.

Det å fjerne giftstoff fra kroppen, har gjort at kroppen min er i balanse. Når kroppen slutter å skrike, blir det mulig å høre behovene dens. Å bruke natur til å ta vare på meg selv, har hjulpet meg å komme i kontakt med min egen natur.

Oljene er også fantastisk til å møte emosjonelle og energetiske behov. Som for eksempel:

Basilikum lærer meg når nok er nok og kjenne hva som er min energi. Å finne balanse mellom av og på.

On guard er en super beskytter når jeg skal være med mange mennesker, den hjelper meg å ikke ta inn alt og alle. En liten dråpe på Solar Plexus.

Lemon minner meg på hva mine gaver er og hjelper meg å skinne dem ut. En dråpe i drikkevannet og visualiserer at cellene lyser opp fra innsiden.

Lavendel hjelper meg å kommunisere MIN sannhet, slik at andre kan finne meg og anerkjenne meg for den jeg er.

Her kunne jeg fortsatt i det uendelige... 

Et veldig verdifullt verktøy 🛠️

Noen tips til sist

Begynn å se din verdi som Projector og bli skikkelig glad og stolt over den du er. Du er kommet hit som Projector for å gjøre en viktig jobb. Vi trenger at du står i din kraft❤️

 1. Følg hjertet ditt og studer/ bruk tid på det du elsker. 
 2. Del din passion med andre og gjør deg synlig.
 3. Finn ut hva du SER så tydelig og anerkjenn deg selv for det du er god på.
 4. Rydd livet ditt slik at du har plass til invitasjoner.
 5. Si kun ja til de invitasjonene som lyser deg opp.

Vil du lære mer: