susann bakken

hjem om tilbud kontakt minikurs i naturlig livsstil Logg inn

Om meg - Susann

Heihei, jeg heter Susann og bor i Lofoten. Jeg er skaper av Natural Living som er en del av Norges største (og beste) oljeteam. Gjennom Natural living jobber jeg som veileder og underviser i naturlig livsstil som forebygger og gir kraften tilbake til hver og en av oss.

Min største interesse er å finne gode måter å ta vare på meg selv og lære dem til deg. Jeg er lidenskapelig opptatt av kosthold, yoga, selvutvikling og oljer. Jeg ønsker at alt jeg spiser og smører på kroppen skal være renest mulig. 

Kroppen min (og din) fortjener bare det aller beste.

Min lidenskap for kropp og helse startet for 20 år siden, og jeg har testet det meste. Dietter, kurer, trening og alt som har vært i tiden. For 5 år siden, sa kroppen min likevel stopp.

I ettertid ser jeg at det ikke er så rart. Kroppene våre vil ikke ha det som er i tiden. Den er ikke det minste opptatt av trend-dietter eller kurer. Den ønsker at du skal se den som en helhet.

Jeg er allmennlærer, Deva yoga instruktør, Helse coach og bruker  tiden min på å bygge mitt nydelige Doterra samfunn, undervise i eteriske oljer, naturlig livsstil og Deva yoga.

 

Jeg ønsker at siden min skal være et sted du kan gå til for å hente inspirasjon, finne ditt neste steg for å ta vare på deg selv. Finne løsninger som gir deg energi, glede og overskudd.

I bloggen min finner du oppskrifter på rene og naturlige vaskemidler, selvutvikling, oljer, kostholdsinspirasjon og yoga.

Ta en kikk, plukk med deg det du liker og la det andre ligge igjen.

 

Klem Susann

Close

50% Complete

Bare et steg til

Legg igjen navn og epost, så sender jeg deg mer informasjon.

Med å legge igjen eposten din, godkjenner du at jeg kan sende deg epost.