Hør hva tidligere studenter sier

Basic mentor utdanningen din, Susann, har vært helt fantastisk.

Du er så flink til å formidle alt, så "enkelt". For en gave du har fått ifht formidling. Her har jeg fått super innsikt i alt det grunnleggende med type, autoritet, strategi og not self.

Vi har dypdykket i hvert senter og vært innom litt kanaler / porter.

 Du har presentert lærerike videoer og maler, ja vi har kommet til "dekket bord", med mer enn jeg drømte om. Du er et orakel, du har en kunnskap som de fleste vil misunne. Kombinert med din måte å gjøre det lett forståelig.

 Takknemlig for alt jeg har lært, og alt jeg kommer til å lære, av å repetere ved behov. Fantastisk å ha tilgang til hele kurset i all evighet.

- Eli

Susann har laget et supert undervisningsopplegg hvor vi har kunnet lagt sten på sten med kunnskap for til slutt å kunne se både dybde, sammenheng og helhet. Hun har en god struktur i oppbygningen av den teoretiske biten, samt en enkel og lett forståelig måte å formidle den muntlige undervisningsdelen på. Hun har i tillegg en suveren evne til å fange opp essensen i det vi lurer på eller ikke forstår, og hvorfor vi gjør det med bakgrunn i vårt eget kart.

 Undervisningen har variert mellom video-leksjoner og skriftlig materiale, samt ukentlige zoom-møter hvor vi har gått gjennom tema for tema. Det krever såklart en del egeninnsats for å tilegne og integrere denne teorien, men Susann har servert oss kunnskapen på sølvfat – hvor det har vært lett å følge hennes «gang» gjennom Human Design-universet, og til slutt sitte igjen med flere aha-opplevelser og følelsen av å se helheten på en ny måte. Artig! En bonus at vi har evig tilgang til alt materiale.

- Hanne

Susann forklarer slik at jeg forstår med hele meg. Jeg husker godt det hun formidler, det er med dybde og i tillegg legger hun opp til at jeg kan lære ut fra mitt design. Jeg er MG og liker å lære og ta til meg kunnskap ut fra den rekkefølgen som engasjerer meg. Hun har lagt alt opp til at det er mulig og det er så tilfredsstillende.

Investeringen for kurset har jeg fått igjen med 10-gangen. Verdifullt fordi jeg kjenner min verdi enda bedre, mine styrker og hvor jeg nå skal være obs på mitt not-self.

Jeg kjenner meg styrket og kraftfull fordi jeg har fått et verktøy til å ta gode beslutninger og har en større trygghet for å være meg fullt ut.

Jeg er her for å å hjelpe andre til å se nye perspektiver i sitt liv. Det har Susann hjulpet meg til å bli trygg på via Basic mentor. Uendelig takknemlig for at jeg ble med.

- Peggy

Susann sin Basic Mentor Utdanning i Human Design kan virkelig anbefales på det sterkeste. Dette fantastiske verktøyet som Human Design er, viser deg veien til å bli den beste utgaven av deg selv, samt lære andre å kjenne på et dypere nivå.

Gjennom utdanningen har Susann gitt oss muligheten til å dykke dypere i alle de ni energisentrene, og på den måten har jeg lært hva som er mine styrker og hvor jeg lett kan bli tatt på avveie. 

 Jeg har lært hvordan jeg best kan utnytte energien min, hva som er min autoritet og hvilken strategi jeg skal bruke for å ta riktige beslutninger i livet. Jeg har lært hvordan jeg påvirke andre, samt hvordan andre påvirker meg. I gruppearbeidet har vi lært å integrere kunnskapen ved å lese hverandres unike HD-kart, samt gjennom å studere case.

Det beste som kommer ut av en slik utdanning, og når du begynner å leve ditt design, er at du utvikler deg som menneske. Du oppnår en større forståelse, toleranse og aksept for den du og andre er, at vi er unike og trenger hverandre. Jeg har lært at noen er her for å sette i gang og gjøre og at noen er her for å se og guide, mer enn å gjøre. I samfunnet, slik vi kjenner det, blir ofte egenverdi målt ut fra hva vi gjør. Human design lærer deg at det er like stor verdi i det du ser og er.

I en jungel av teori, som gjerne er på engelsk, har Susann den unike evnen til å trekke ut essensen, gå i dybden og forklare det hele på en enkel, strukturert og forståelig måte. Humor har hun også. Måten hun har lagt opp kurset på er spennende og variert. Det inneholder både opplæringsvideoer, slides, PDF`s, Quizer og Casestudier, og det fine er at hun deler alt med deg med en gang. På den måten får du oversikt over hva du skal lære, og kan bestemme tempoet selv. Det gjør det også mulig, om du ønsker,  å være godt forberedt til de ukentlige integreringsmøtene. 

Det er absolutt lave skuldre i forhold til hvor godt forberedt du trenger å være. Med sin bakgrunn som pedagog, har hun selvfølgelig også tenkt på studieteknikk, der hun har laget ei unik arbeidsbok. Her kan du etter hvert fyller inn alt du lærer i et ryddig system, og vil være et must å ha når du selv skal gjøre lesninger. 

 Susann har også laget et flott forslag til rekkefølge i hvordan du kan lese andres kart. Det gjør det så mye enklere å komme i gang. Ikke minst har vi tilgang til kursportalen og et felles forum i ettertid, der vi kan spørre om råd og dele erfaringer. Jeg gleder meg stort til å ta i bruk alt jeg har lært av Susann!

- Anne Berit