Den analoge verden - 2 uker etter FAXIT

helt enkelt Jul 09, 2021

Hei snille fine du ❤️

Nå er det litt over 2 uker siden jeg forlot Facebook (nesten helt, skal skrive litt om det nå)

Du kan lese litt mer om hvorfor her.

Etter 2 uker er jeg strålende fornøyd med min mer analoge verden. Jeg har det rett og slett bedre. Jeg opplever å:

  • ha mindre tankesurr
  • MASSE mer tid
  • være mer kreativ
  • mer tilstede både i meg selv og med familien
  • utrolig produktiv
  • lese mer bøker, som jeg eeeeeelsker
  • sover mer + bedre

Blant annet...

Det er KUN en ting jeg har savnet disse 2 ukene og det er kontakten med mine supre team venninner i Team Superanturlig. Vi har et så fint felleskap der inne i gruppen vår på Facebook. Jeg har testet ut et annet alternativ, men det fungerer ikke så bra enda. Så jeg har bestemt meg for å fortsette å være inne i gruppen. Ha livesendinger, skravle, dele erfaringer og henge med de beste folka på planeten.

For å ikke bli sugd tilbake i Facebook surret har jeg ordnet meg noen rammer rundt bruken. 

1. Jeg har ryddet i Facebook kontoen min, tatt bort alle venner som jeg ikke har en personlig og nær relasjon til. Gått ut av alle grupper, utenom de jeg finner EKSTREMT interessante + slått av alle varsler på Facebook. Det fins ingen røde lys som påkaller oppmerksomheten min når jeg besøker Team Supernaturlig på Facebook. Deilig!

2. Jeg har installert News feed Eradicator, så alt jeg ser når jeg går til Facebook er en inspirerende quote <3 Ingen nyhetsfeed eller alarmerende artikler som jeg bare MÅ klikke på.

3. Jeg har slettet alle sosiale medier apper fra telefonen, slik at jeg må inn via Macen.

Det ser ut for at dette fungerer helt utmerket! Jeg kan gå inn i teamgruppen, undervise, skravle, lære og så forlate med både tid og konsentrasjon i behold. Føles som å få det beste ut av 2 verdener.

Jeg har ikke mistet kontakten med omverden

Det jeg kjente mest på når jeg bestemte meg for å forlate, var "Hvordan skal jeg holde kontakten med folk?" og "Hva om jeg går glipp av noe?"

Jeg skal dele litt om begge fryktene!

Hvordan skal jeg holde kontakten med folk?

For det første; vi hadde kontakt med hverandre før Facebook, kanskje mer enn nå etter? Jeg har sagt fra til "mine" at jeg er å finne på telefon, epost og hjemme :) I jobbsammenheng har jeg tatt i bruk Voxer, som jeg rett og slett ELSKER. Voxer er Walkie talkie anno 2021. Så tidsbesparende å gøy og snakke, over og ut 😂

Jeg og mine teamsøstre har også flyttet over til slack, som er blitt vår virituelle co-working space. Så bra, og helt uten røde varsellamper om alt mulig annet. Der er det fokusert jobbing (og en god dasj skravling) Vi har laget eget skravlerom, verdens beste arbeidsplass, altså.

Til slutt har jeg børsta støvet av en gammel tradisjon og lagd vår egen brevvenn sirkel, der jeg sender ut e-brev til dem som vil ha. Deler stort og smått, tanker, ideer, nye bloggposter, nye kurs som kommer, ja alt jeg har å by på. Jeg skulle gjerne sendt brevene i posten, meeeeen det lar seg nok ikke gjøre.. Så det blir nest beste løsning, e - brev. 

Vil du være med i vår brevvenn sirkel kan du melde deg på her 👇🏼 Om du vil svare meg og sende meg brev tilbake bestemmer du helt selv 🌸 Jeg forventer ingenting <3 

Hva om jeg går glipp av noe?

Sant å si så tror jeg ikke jeg har gått glipp av en eneste ting, ikke som jeg vet om i alle fall 😂 Jeg savner ingenting, jeg er full av inspirasjon og kreativitet, alt kommer fra de nære samtalene med de jeg kjenner. Som jeg har fått så mange flere av.

Skjer det noe viktig, er det alltid noen som forteller meg det. Jeg ser ikke nyheter heller, det har jeg ikke gjort på flere år. Likevel er jeg ganske så oppdatert.. jungeltelegrafen er undervurdert!

Så kort oppsummert; Jeg har det bedre enn på lenge, jeg har mer kontakt med omverden! og jeg går ikke glipp av det grann. Pr idag tenker jeg at jeg ikke kommer til å gå tilbake, føles som om jeg har fått en helt ny hverdag og den smaker bedre enn før.

Klem Susann

 

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!