Selfcare for Generators

human design selfcare by design Feb 03, 2022

Du er her for å gjøre jobben du elsker og elske jobben du gjør.

Som Generator er du designet til å få energi av å jobbe med det du liker, gjennom dagen, legge deg til å sove tilfreds og trøtt, sove og våkne uthvilt og klar neste morgen. 

pssst! Lurer du på hva i alle dager en Generator er, kan du ta en kikk her: https://www.susannbakken.no/blog/hva-er-egentlig-human-design

Meeeeen så er det vel ikke alltid det ser slik ut? Er du generator og føler deg trøtt, frustrert, utilfreds eller rett og slett utslitt? Her er noen tips til deg:

Do what U love
Med definert sakral senter har du tilgang til energi og gir andre energi med å gjøre det du liker. Legg merke til det siste; med å gjøre det DU liker. For at du skal føle deg energisk og stråle ut energi til omverden er det viktig at du lytter til magefølelsen din og gjør det du liker å gjøre, mest mulig.

Zoom ut på hverdagen din, hva består den av? Del et ark i to og skriv + på den ene siden og minus på den andre siden. Skriv opp alt du liker å gjøre på + Siden og alt du ikke liker på - siden. Ta for deg minussiden og se om du kan slette, delegere og automatisere mest mulig der, slik at det blir mer tid til pluss siden.

Har du for mange burde ting i livet, kan det være fint å se om du kan omdirigere energien din på noen områder. Skape mer tid og rom for det du virkelig ønsker å gjøre.

 Affirmasjon som kan hjelpe deg om du synes det er litt vanskelig å sette deg selv først:

Når jeg bruker energien min på en tilfredstillende måte, vil jeg føle meg lett, glad og tilfreds. Andre vil elske å være sammen med meg.

PS skriv den gjerne ned og ha den med deg, eller heng den opp et sted der du ser den ofte.

Søvn
Du trenger å bruke opp energien din i løpet av dagen, ellers kan du oppleve å ikke få sove, det sammen gjelder om du bruker den på bare burde/ må ting kan du føle deg utilfreds og frustrert når dagen er over.

For deg passer nødvendigvis ikke rådet om å roe ned før leggetid, kanskje du er som min generator sønn; jeg har litt mer energi i beina som må ut før jeg får sove 🤩 Det kan være at du må bevege deg, ha brytekamp med kjæresten (så lenge han/hun ikke er projector/ reflector) skrive, kreere eller noe annet som gir deg følelsen av å legge deg tilfreds.

Affirmasjon:  "Jeg bruker opp energien min på en tilfredstillende måte hver dag og sovner godsliten og tilfreds på kvelden."

 Lytt til magefølelsen din 

Du er magnetisk på omverden og bare med å kjenne deg selv og vite hva du liker, vil du tiltrekke deg alle mulige muligheter for deg å respondere på.

Det er viktig at du bruker din strategi å respondere når du skal forplikte energien din til noe. Du er her for å mestre jobben du gjør, og bare når du går inn i noe med å respondere, vil du ha energi til å fullføre oppgaven.

Generators blir opplært til å bare gå ut der å gjør og få ting til å skje, det fungerer ikke for deg. Du må respondere før du gjør.

Opplever du ofte å slutte, å ikke fullføre det du har begynt på?

Spør deg selv; responderte jeg før jeg forpliktet meg til oppgaven?

 Det er slik du vet hvor du skal bruke energien din og på hva. Kun med å ha tillit til din magefølelse vil du vite hvordan du best bruker energien din.

«Jeg vet alltid hva jeg skal gjøre, jeg stoler på min sakral respons og følger magefølelsen.»

 Har du mistet kontakt med magefølelsen? Det er ikke så rart, vi blir opplært til å overse den. For å komme i kontakt med den igjen, kan du få noen du kjenner til å stille deg korte JA/ NEI spørsmål. 

  Spørsmål som kan få deg på riktig vei igjen

  • Bruker jeg energi på ting jeg liker?
  • Kan jeg rydde bort/ delegere bort ting jeg ikke liker så det blir mer tid til å respondere på ting jeg liker?
  • Kjenner jeg meg selv?
  • Lytter jeg til magefølelsen før jeg forplikter energien min til noe eller noen?

Noen tips til slutt;

  • Bruk opp energien din på det du liker hver dag, slik at du er tilfreds og sliten når du skal sove. 
  • Når du er sliten og fornøyd, hvil, ikke sett inn et ekstra gir for å bli ferdig. 
  • Sett grenser for deg selv, du er en naturlig «goto» person som folk gjerne spør om hjelp hos. Bruk magefølelsen og vær selektiv med hva du svarer ja til. (Oljeblandingen "Boundaries" er helt unik som support)
  • Selv om du er generator og har tilgang til energi, betyr ikke det at du ikke trenger hvile. Lytt til kroppen og ta gjerne et lavendel bad når du trenger å hente deg inn.

Vil du lære mer om Generators? "We got you covered" i Podcasten vår: 

----------------------------------------- LÆRE MER? -------------------------------------

🎁 Podcast
🎁 @levdittdesign
🎁 Eposter som lyser opp innboksen din

🛒 Bli din beste versjon
🛒 Selfcare-guide
🛒 Team Supernaturlig
<-------- for deg som vil børste støvet av oljene dine og bli din egen oljeguru <3 

E - brevene du gleder deg til!

Gjør innboksen din til et trivelig sted 😘

Jeg vil ha sånne e-brev!